Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inGrand Theft Auto: San Andreas

Playstation 2
Grand Theft Auto: San Andreas
 • Genre
  Action
 • Releasedatum
  29 oktober 2004
 • Utvecklare
  Rockstar North
 • Antal ägare
  2020
 • Utvald recension
  -

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.8 9

Speltest av Jambamusen

Inskickad av Jambamusen den 01/03 -06 10:37

Handling / story / vad man gör i spelet
Man är en gubbe som heter Carl Johnson kallas CJ också tar man bilar från andra som kör på vägen. Om man inte har bil så kan man ha en cykel eller motorcykel, känner du inte för något av det kan du bara gå och slå ner lite folk och få pengar. Du kan även gå till affärer och köpa kläder, få ny frisyr, köpa snacks och läsk och massa annat.

Vad jag tycker om spelet
Ett kul spel som man nästan aldrig tröttnar på, däremot så är det lite svåra uppdrag för nybörjare. Det är verkligen kul och skjuta huvudet av dom på gatan och bli jagad av polisen, men att få fyra stycken poliser efter sig är inte så kul. Traktorer är också kul att köra men dom går lite söligt. Crossar och motorcyklar är kul att köra det med.

Betyg till spelet
Grafik: Lite väl för bra grafik som man tröttnar på och ögonen blir lite att dom vill se suddigt. Spelkänsla: Väldigt skön spelkänsla känns väldigt skönt när man åker motorcykel fort. Ljud: Bra ljud men får minus för att an tröttnar fort. Hållbarhet: Man tröttnar inte fort på spelet men efter ett tag så blir det lite segt annars bra.

Totalbetyg: 9 Ljud: 9 Grafik: 8 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 10