Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inGrand Theft Auto: San Andreas

Playstation 2
Grand Theft Auto: San Andreas
 • Genre
  Action
 • Releasedatum
  29 oktober 2004
 • Utvecklare
  Rockstar North
 • Antal ägare
  2020
 • Utvald recension
  -

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.8 9

Speltest av Adam123

Inskickad av Adam123 den 31/01 -06 18:40

Handling / story / vad man gör i spelet
Man spelar som Carl johnson som flydde till Liberty city efter ett bråk med hans familj men nu är man tillbaka i San andreas för att var med på begravningen av sin mor som blivit skjuten av ett gäng. Nu vill han ha hämd på dessa männisokr.Tillsammans med sin bror och hans polare ska dom rensa upp staden. Man kan slåss med en massa gäng i stora vapenkrig. Du kan även köpa kläder från en massa klädaffärer och klippa håret om du vill ändra frisyr.

Vad jag tycker om spelet
Spelet är utan tvekan Rockstars hittills bästa Grand theft auto spel som gjorts. Att göra drivebys är en riktigt skön känsla(Skjuta från fönstren från bilarna)som får en mycket upprymd inför uppdragen. Jag gillar starkt att dom fixat så att man äntligen kan simma och fixa nya kläder och frisyrer. En bra sak med uppdragen är att dom blir lite lite lättare för varje gång man kör om det även om det inte är mycket är det en bra hjälp för folk som har fastnat.

Betyg till spelet
Grafik: Bästa grafiken hittils och mycket saker är detaljrika, andra saker mindre.
Spelkänsla: Det är en väldigt skön spelkänsla att kunna springa över ett nästa oändligt område(Att flyga med propellerplan från ena hörnet till andra tar ungefär 2 min)
Ljud: det finns många olika radiokanaler att välja på medans man sitter i ett fordon och varje radiokanal har en egen stil.
Hållbarhet: Jag tror att man kan spela gta san andreas nästan hur länge som helst utan att tröttna. Iallafall så har inte jag tröttnat.

Totalbetyg: 9.3 Ljud: 9 Grafik: 9 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 9