Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inGrand Theft Auto: San Andreas

Playstation 2
Grand Theft Auto: San Andreas
 • Genre
  Action
 • Releasedatum
  29 oktober 2004
 • Utvecklare
  Rockstar North
 • Antal ägare
  2020
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.8 9

Speltest av kakan7

Inskickad av kakan7 den 08/01 -06 14:30

Handling / story / vad man gör i spelet
Man är en man vid namn Carl Jonson. Han flydde fem år tidigare från San Andreas för att det var för mycket våld där, Han flydde till Liberty City(där utspelades GTA 3). En dag får han reda på att hans mor har blivit mördad, så han åker tillbaka till SA och tänker hämnas på mördaren. Man får under tiden man är i SA göra upp till hundra olika uppdrag.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelet är bra, lite dålig grafik men det är svårt att få en jätte grafik på det där utrymmet(ca. 6 gånger större än Vice City)men den funkar bra. Det finns mycket fordon att välja på allt ifrån cyklar till stora tåg(man kan både åka med och "sno" dem). En lite tråkig grej är att det inte finns någon tunnelbana.

Betyg till spelet
Grafiken är ok, inga större notiser varken bra eller dåliga.
Spel känslan i börja när man inte kan göra så mycket är lite sisodär men när man kommer in i spelet så är det fantastiskt att ta en offroad och köra omkring i öknen(se upp för att hamna vilse det går faktiskt att göra det, men man har ju en karta att kolla av) ljudet är väldigt bra lite enformigt ljud(vissa fordon och vapen låter likadant). Hållbarheten är riktigt bra, om man har klarat av alla uppdrag så är det ju inte fel att slösa lite pengar i Las Venturas(Las vegas) men blir man pank så blir man pank.

Totalbetyg: 8.5 Ljud: 8 Grafik: 7 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 9