Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inGrand Theft Auto: San Andreas

Playstation 2
Grand Theft Auto: San Andreas
 • Genre
  Action
 • Releasedatum
  29 oktober 2004
 • Utvecklare
  Rockstar North
 • Antal ägare
  2020
 • Utvald recension
  -

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.8 9

Speltest av her0_93

Inskickad av her0_93 den 29/08 -05 11:21

Handling / story / vad man gör i spelet
Namn: Grand Theft Auto: San Andreas
Genre: Action
Konsoller: PC, Xbox, PlayStation 2
Skapare: Rockstar Games-
Huvudperson: Carl Johnson (CJ)
Åldersgräns: 18 år
Inehåller: Mycket våld


Året är 1992, och Carl Johnson som varit i Liberty City har fått höra att hans föräldrar blivit mördade. När kommer fram möter han sin bror, Sweet. Gänget, Ballas är efter dem. då gäller det att cykla tillbaka till sin hemort, Ganton. Carl, kallas även CJ och vilket jag kommer skriva framöver i detta test.
Sweet har ett gäng, så kallat, Grove Street Families. Det leds av Sweet (Sean Johnson), Big Smoke (Melvin Harris) och Ryder (Lance Wilson). Dessa gör du uppdrag åt i början, men jag Big Smoke. Men sedan träffar du fler personer som OG Loc, Woozie, T-Bone och Mike Toreno. Än av dina närmaste vänner i spelet är din vän Cesar, som är ihop med din syster. Något man får reda på i spelet som var en liten besvikelse i spelet var att mina favoriter säljer en till polisen. Ja, ack och ve. Men också finns det ju massa fusk som man kan få till hjälp.

Vad jag tycker om spelet
Vad, jag tycker om spelet? Inte så svår fråga faktiskt. Jag gillar spelet. Det har bra handlig, men språket kan iblant vara lite fult. Även om spelet går ut på att skjuta ner gäng
medlemmar, vilket det inte bara går ut på så är jag glad över att man kan göra annat. Man till exempel träna upp färdigheter, gå på strippklubb, eller skaffa flickvänner. Jag tycker också om att man inte vara i en stad hela, hela tiden. Det finns faktiskt tre städer. Den sista staden man är i är en typ Las Vegas-klon. Men det är kul. För fusken hjälper att komma in i städerna så kan man förhandstitta på städerna. Men då kan man inte köpa husen som finns.

Betyg till spelet
Här kommer mina betyg för spelet.

Grand Theft Auto: San Andreas är inte det bästa spel man kan köpa, men det är väldigt. bra. Att gå massaker hjälper ju spelkänslan väldigt mycket. Men vissa fusk gör bara spelet tråkigt! Äh, slutsnackat! Här kommer betygen;

Grafik: Inte den bästa, men den är bra. Men om man ska såga ihjäl, alltså ge en mådastöten, kan man darra något ortoligt men ger spelet en åtta!

Spelkänsla: Det är bra när man är typ jagad av polisen och svänger av in en trång gränd och man klarar sig alldeles bra. Eller när man åker på vischan och har helikoptrar efter sig. Jippi för spelkänslan och en solklar tia!

Ljud: Alla har sina egna favoriter när man åker i sina bilar och skuttar omkring i sina Hydraluics! Då passar ju inte Country-musik in. Men annars är soundtracket fullmatat med med kända artister och band som: The Who, eller 2Pac. Av mig får de en nia!

Hållnbarhet: Tröttnar man på uppdragen kan man ju gå på gym, gå massaker på alla folk, shoppa kläder eller andra saker man kan göra i de tre stora städerna. Jag ger den en nia.


Skrivet av: her0_93!!!

Totalbetyg: 9 Ljud: 9 Grafik: 8 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 10