Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inGrand Theft Auto: San Andreas

Playstation 2
Grand Theft Auto: San Andreas
 • Genre
  Action
 • Releasedatum
  29 oktober 2004
 • Utvecklare
  Rockstar North
 • Antal ägare
  2020
 • Utvald recension
  -

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.8 9

Speltest av Speltester

Inskickad av Speltester den 25/08 -05 10:28

Handling / story / vad man gör i spelet
Gta sanandreas går ut på att göra uppdrag åt folk.Dina uppdrag är att döda folk ibland eller rädda folk ibland och ibland kan det vara med tid och det är ganska svårt. Du ska ta över hela staden balas gänget är dina fiender på ett uppdrag så ska du gå till massa ställen och döda dom så tar du över och ibland om du är där i stan så kan dom följa efter dig men döda dom alla så tar du över hela stan.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelet är jätte bra specielt gta sanandreas. Dom andra gta är inte så bra men gta sanadreas är bättre än alla gta det är mycket verkligare också.Du kan ta över gatorna skapa gäng det är jätte verkligt och dessutom kan du få flickvänner din första flickvänn får du på uppdrag och det är bra att man kan ha flickvänner på spelet det kunde man inte på vicecity eller andra gta spel så gta sanandreas är den bästa gta jag har spelat.

Betyg till spelet
Grafiken är helt underbar för att det är som verkligt kolla på CJ ansikte det är som en rigtg mäniska och spelet är också jätte verkligt.Så jag ger grafiken en 10a.

Spelkänslan är jätte bra det är inte den bästa spelkänslan jag har haft då men den är bra.Så jag ger spelkänslan en 10a.

Ljudet är jätte bra man kan lyssna på bra musik när man är inne i bilen och när han pratar så hör man han jätte bra.Så ljudet får en 10a.

Hållbarheten är jätte bra eftersom man aldrig tröttnar om du har klarat ut hela spelet så kan du göra andra massa saker.

Totalbetyg: 10 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10