Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inGrand Theft Auto: San Andreas

Playstation 2
Grand Theft Auto: San Andreas
 • Genre
  Action
 • Releasedatum
  29 oktober 2004
 • Utvecklare
  Rockstar North
 • Antal ägare
  2020
 • Utvald recension
  -

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.8 9

Speltest av Wilbur

Inskickad av Wilbur den 03/08 -05 12:44

Handling / story / vad man gör i spelet
Spelet utspelar sig på 90-talet. Carl Johnson återvänder till sitt kvarter Los Santos i delstaten San Andreas. Man träffar då gamla "HOMIES" när spelet börjar äger man ett par jeans en vit tank och en spinkig kropp. Man kan köpa kläder och träna sin kropp på gym. Åter till storyn. I början så får man göra lite enklare uppdrag för att lära sig lite tex spraya tagz lära sig annat. Ju mer uppdrag man klarar ju mer respekt får man. Efter en tid i los santos åker man till en annan stad och efter det till en sista. Man får också ta alla sorts licenser till fordonen som finns.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker spelet är kul och man kan köra många olika fordon. Här är några Bil, Motorcykel, Cykel, Båt , Flygplan , Svävare, fyrhjuling , go-cart. I San Andreas kan man även simma både under och ovanför ytan. Man kan också hoppa fallskärm från flygplan. Spelet är kul eftersom att storyn är så bra och att det finns så många fordon.

Betyg till spelet
Grafik är ju bra med tanke på hur stora spelen är men det får bara 7/10 från mig. Spelkänslan är äckligt bra och det är mycket bra simulatorer till alla fordonen.
Ljudet är bra och roligt pågrund av alla 90-tals låtar som man lyssnar på i radion när man tex cruisar runt i en cool sportbil det finns också många olika kanaler med olika sorts musik.
Hållbarheten håller tills alla uppdrag är slut vilket tar lång tid så håll er lugna det är också kul att bara köra runt och leka brottsling ibland.

Totalbetyg: 9.3 Ljud: 10 Grafik: 7 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10