Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inGrand Theft Auto: San Andreas

Playstation 2
Grand Theft Auto: San Andreas
 • Genre
  Action
 • Releasedatum
  29 oktober 2004
 • Utvecklare
  Rockstar North
 • Antal ägare
  2020
 • Utvald recension
  -

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.8 9

Speltest av cyper

Inskickad av cyper den 08/07 -05 21:28

Handling / story / vad man gör i spelet
Det är 90 tal och carl jonhnson, han som man är i spelet har kommit hem från Liberty city. När han kommer hem han märker han att hanns mamma har blivit mördad. Man gör sen uppdrag åt ganska många av Cj vänner och man träffar också ny.. Man kan också ha ett ganska stort antal flickvänner. Den riktiga meningen med spelet är att hitta alla hemliga saker som är utlagda lite överalt i dom tre banorna och att tillslut få 100% och klara av spelet helt.

Vad jag tycker om spelet
Jag älskar deta spel, man kan göra så mycket, ta bilar, flygplan, båtar, hållbarheten är en 10 man kan spela hur mycket som helst det finns så mycket att göra och att hita. Mutiplayer är ganska roligt att köra för man kan döda varandra eller starta en polis jakt när man är två det är jätte roligt. Jag tycker att grand theft auto är det bästa spel som jag spelat ... Jag har spelat många spel må du tro!

Betyg till spelet
Grafiken: Dom har lagt ut många detaljer som gör spelet mycket vekligare än dom gamla Grand Theft Auto spelen. Spelkänsla: Den är jätte bra tycker jag man typ lever sig in i spelet och blir arg och hämndlysten när man ser sina bästa vänner dö och då vill man klara nästa uppdrag och döda den som gjort det! Ljud: Jag tycker att det låter ganska verkligt ialla fall vapen ljuden låter ganska äkta. Hållbarhet: den är bra det finns altid något nytt att hita, jag har haft san andreas i ett halv år jag har typ spelat varje dag och jag hitar hela tiden nya saker. För att banorna är så stora mycket, mycket störe än i dom gammla gta spelen.

Totalbetyg: 8.5 Ljud: 9 Grafik: 7 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 8