Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inGrand Theft Auto: San Andreas

Playstation 2
Grand Theft Auto: San Andreas
 • Genre
  Action
 • Releasedatum
  29 oktober 2004
 • Utvecklare
  Rockstar North
 • Antal ägare
  2020
 • Utvald recension
  -

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.8 9

Speltest av G_T_A_

Inskickad av G_T_A_ den 05/07 -05 12:02

Handling / story / vad man gör i spelet
San andreas är en uppföljae till vice city en det bättre grafik jag har inte vice city men jag har spelat det hos en kompis många gånger så jag vet hur det är! han som du är heter Carl jonsson typ tror det! JAg vet inte vad hans bror heter men i gäng kallas han bara för C.J! Jag vet inte vad dom i gänget heter! Uppdragen är svåra(tycker jag men vet ej vad du tycker)!

Vad jag tycker om spelet
Det är roligt men det är inte så verkligt tycker inte jag för att när man sjuter mot nån på nära hål så dör do¨m men om dom sjuter på mig från nära håll så dör jag inte det är lite synd attt dom gjort det så! Men ännars är det ett jätte bra spel men man trötnar på det efter ett tag! jag köpte mitt i december(2004) och nu är det inte alls kul men så är det ibland men det är nog mest därför att jag inte klarar ett jätte svårt uppdrag!

Betyg till spelet
grafic får den en 9 av mig i för det är bra grafic men dom kunde gjort det lite bättre tykte jag! Spel känska det känns inte så verkligt att bara gå rud och döda mäniskor så det får en 6 av mig! Ljudet är bra så det får en 10 av mig för dte bär bra motor ljud och när man sjuter så låter det som man gör det hemma!Hålldarhet får en 9 av mig!

Totalbetyg: 8.5 Ljud: 10 Grafik: 9 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 6