Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Grand Theft Auto: Liberty City Stories

Playstation 2
Grand Theft Auto: Liberty City Stories
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    23 juni 2006
  • Utvecklare
    Rockstar Leeds
  • Antal ägare
    199
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.4 6.1

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 29/07 -07 14:29

Handling / story / vad man gör i spelet
Det hela utspelar sig i det gamla Liberty City som man bland annat känner igen ifrån Grand Theft Auto 3. Du spelar som Toni Cipriani från Gran Theft Auto: ViceCity. Toni flydde tidigare bort från Liberty City efter att han mördat en kille. Nu är han tillbaka och det är dags att förändra på vissa saker och ting.

Hela spelet går ut på att göra massa uppdrag precis som i dem tidigare spelen. Du börjar i Portland där du ska göra ett viss antal uppdrag för den gammle maffian från Grand Theft Auto 3, nämligen Leone Family Mafia. Ledaren för gänget heter Mr Leone. Efter att man gjort alla uppdrag i Portland kommer det ett speciellt uppdrag där man ska köra Mr Leone till Staunton Island där du ska börja jobba åt nya gäng och personer som sätter dig på prov. I Staunton Island får du även tillgång till fler saker som att köra båtar och hitta snabbare och lyxigare bilar m.m. När du sen gjort alla uppdrag här blir det sedan dags för den sista staten Shoreside Vale där det nu finns mycket svårare och komplicerade uppdrag att göra. I Shoreside Vale finns det tillgång till flygplan som du kan använda för att ta dig runt på spelet snabbare.

Du har också tillgång till massa extra uppdrag som att göra taxi uppdrag. För att kunna göra taxi uppdragen måste man sitta i en taxi och trycka på R3. Det finns också andra extra uppdrag som brandbil uppdrag, där gör du på samma sätt fast du måste ha en brandbil. Sen finns det andra uppdrag i andra bilar som ambulanser m.m. Det finns också telefon automater utsprida som ringer, om man då går till en sådan automat så får du ett uppdrag där du t.ex kan käna extra pengar.

Liberty Citys gator är inte helt ofarliga. Det finns många gäng ute på gatorna som gärna vill döda dig, därför måste man alltid vara bered med ett vapen som försvar. Vapen går att köpa i dem olika vapen affärer på spelet. Det finns även utspridda vapen överallt på spelet.

Gängen på spelet är: Diablos, Leone Family Mafia, Southside Hoods, Nines, Red Jacks, Triads, Uptown Yarsies, Yakuza och Columbian Cartel.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker Grand Theft Auto: Liberty City Stories är ett roligt spel. I spelet finns det många roliga saker att hitta på. Alla uppdrag på spelet är roliga och kan även vara svåra att göra vilket gör det till ett så roligt spel. Jag tycker att det finns så många coola och häftiga bilar, båtar och flygplan att hitta. Alla stater är häftigt gjorda med bra grafik och utstrålning. Jag tycker att det finns så många vapen att hitta. Alla är bra gjorda och riktigt coola. Ljudet är riktigt bra med alla skottlossningar m.m. Väderna på spelet är verkligen super bra gjorda.

Jag tycker att Grand Theft Auto: Liberty City Stories är ett utav dem roligaste inom Grand Theft Auto serien och har den bästa grafiken. Det finns inget att klaga på alls. Det finns jätte många uppdrag som man kan göra, det är riktigt roligt och är hela poängen med spelet.

Betyg till spelet
Grafik:
Jag tycker att grafiken är bäst, själv klart. Alla hus och gator på spelet är så bra gjorda. Gubbarna ser verkligen äkta ut. Jag måste bara ge grafiken en 10:a. verkligen super bra grafik.

Spelkänsla:
Spelkänslan är också i topp. Alla regniga väder gör en riktigt skön spelkänsla. När man slår någon med t.ex ett brändbollsrack så trillar dem ihop som på riktigt, på dem tidigare spelen kunde man ta emot hur mycket stryk som hellst utan att stupa. Jag ger spelkänslan en 9:a, givetvis!

Ljud:
Ljudet är fullkomligt strålande! All form av ljud låter så verkligt. Bilarna som kör förbi en m.m. Jag ger en solig 9:a!

Hållbarhet:
Det är jätte bra hållbarhet på spelet. Man kanske tröttnar lite någon gång om man har hakat upp sig på ett uppdrag man inte klarar. men det brukar inte vara så länge för det finns sidor som man kan läsa om dem olika uppdragen på. En 8:a får det bli här...

Totalbetyg: 9 Ljud: 9 Grafik: 10 Hållbarhet: 8 Spelkänsla: 9