Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Grand Theft Auto: Liberty City Stories

Playstation 2
Grand Theft Auto: Liberty City Stories
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    23 juni 2006
  • Utvecklare
    Rockstar Leeds
  • Antal ägare
    199
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.4 6.1

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 23/02 -07 23:44

Handling / story / vad man gör i spelet
Grand Theft Auto: Liberty City Stories är ett helt nytt episkt äventyr som utspelar sig i den numer klassiska staden Liberty City. Spelet tar sin början tre år före händelserna i Grand Theft Auto 3. Du spelar huvudrollen som Toni Cipriani, som precis återvänt till staden efter några år i exil på grund av ett mord för familjen Leones räkning. När affärerna nu är avslutade välkomna maffia bossen Salvatore Leone, Toni med öppna armar och sätter honom genast i arbete som en av de tuffaste i familjen. Grand Theft Auto: Liberty City Stories kombinerar all action, kapning och äventyrande från tidigare spel och levererar allt till dina händer.

Vad jag tycker om spelet
I jämförelse med Grand Theft Auto: Vice City och speciellt San Andreas håller inte storyn i Liberty City lika hög klass och karaktärerna känns sällan lika genuina som CJ och hans gäng men i jämförelse med Grand Theft Auto III är Liberty City Stories klart jämförbart när det kommer till handlingen.




Betyg till spelet
Grafik - 5 - Hade mycket större förhoppningar om grafiken'

Ljud - 6 - Skönare ljud i motorcyklar, men också i vapnen. Men mycket är desamma...

Spelkänsla - 5 - Hade väl större förhoppningar där med

Hållbarhet - 1 - Urusel

Jag känner att jag utan tvekan skulle kunna skriva mer än dubbelt så mycket om det här spelet men beslutar mig för att inte göra det. Istället uppmanar jag alla PSP och Ps2-ägare att köpa ett ex av Liberty City Stories och njuta av ännu ett briljant Grand Theft Auto-spel, för Rockstar... de har gjort det igen

Totalbetyg: 4.3 Ljud: 6 Grafik: 5 Hållbarhet: 1 Spelkänsla: 5