Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Grand Theft Auto: Liberty City Stories

Playstation 2
Grand Theft Auto: Liberty City Stories
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    23 juni 2006
  • Utvecklare
    Rockstar Leeds
  • Antal ägare
    199
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.4 6.1

Speltest av mikey83

Inskickad av mikey83 den 10/09 -06 18:39

Handling / story / vad man gör i spelet
Liberty stories är en uppföljning av det bland dom första GTA spel som kom till PS2. Man känner lätt igen kartan om man spelat det första GTA(Liberty city). Spel tillverkarna släppte detta först till den hand portabla pspn, men nu 2006 kom det ut till PS2 också. Detta för att Gta Freak ska ha något att roa sig med tills ett helt nytt GTA ska släppas(Vad jag har förstått det som).I hela GTA konceptet går det i stort sett ut på att man arbetar för olika gäng bossar. Man gör uppdrag man får,och du kommer hela tiden vidare och till andra öar på spelet. Det roliga med gta är att det är så stor rörelse frihet,när du e trött på uppdrag för en stund, kan du ju alltid cruiseá runt lite på dom enorma ytorna. Det viktigaste (enligt min åsikt) är att du lär dig bilkörningen i spelet,kör nån timma tills du fått in känslan. För väldigt många uppdrag på gta är just fordons baserade,så ta det som ett tips. Denna spalt är ju mest tillägnad nya GTA spelare,då dom andra redan vet det mesta som jag skrivit. Men till er nya säger jag bara,välkommna till en helt ny värld av tv-spel.

Vad jag tycker om spelet
Jag gillar samtliga versioner av GTA (Grand Theft Auto).Kanske allra bäst "san andreas".Men just GTA-Liberty Stories hade jag kanske "lite" för höga förväntningar på,då jag trodde att det framför allt skulle vara bättre grafik,än det var.Men också att det skulle vara mer förändringar när det gällde fordonen,man ser 1-3 nya bilar,men mer är det inte.Och själva ljudet kunde vara roligare,det är typ samma motorljud som i dom första gta till PS2.Men annars är det en MYCKET rolig handling i denna utgåva,roliga uppdrag(Men,det finns fortfarande dom uppdrag där en handkontroll eller 2 kan gå sönder,tror dom flesta vet vad jag menar,hehe)Men vad vore GTA utan dessa svåra,men ändå lätta uppdrag.

Betyg till spelet
Grafik:Fick en 4 av mig,varför?Ja,kanske var det jag som hade FÖR stora förväntningar,men den kunde helt enkelt varit tydligare,finare.

SpelKänsla:Fick en 7 av mig.Älskar spelkänslan här,inte den där tvärnits bromsningen som i föregående GTA när man bromsar.Så kör.känslan är mycke bra.När det gäller utanför bilen/motorcykeln,så är det ganska uselt,kan inte huka sig ner,och inte strafeá riktigt.Men körningen väger upp såna delar.

Ljud:Fick en 5 av mig.Inga direkt förnyingar på ljud fronte på liberty stories,samma gamla motorljud.MEN,dock tyckte jag mig höra förbättringar när det gäller Vapnen.

Hållbarhet:Fick en 9 av mig.Kanske är jag fel person att göra denna bedömning,för jag kan spela ett gta spel flera år (det är sant)utan att riktigt tröttna.Så där blev det ett bra betyg.

Totalbetyg: 6.3 Ljud: 5 Grafik: 4 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 7