Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Grand Theft Auto: Liberty City Stories

Playstation 2
Grand Theft Auto: Liberty City Stories
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    23 juni 2006
  • Utvecklare
    Rockstar Leeds
  • Antal ägare
    199
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.4 6.1

Fler fusk

Guide

Inskickat av Tha_Player den 18/01 -08 22:03

För er som är nya och inte vet hur ni ska klara de första uppdragen så har ni en guide här!

Först ska du åka och kolla på din “mysiga” bostad. Tryck på Trekant för att gå in i bilen som står framför dig. Tryck på X för att accelerera. Sväng höger med pilarna eller genom att vrida L3 åt det håll du vill svänga. Tryck på Fyrkant för att bromsa och backa (när du väl stannat backar du med fyrkant. Använd ‘Radarn’ som ligger längst ner till vänster för att navigera genom stan. Du kommer se en triangel eller fyrkant på Radarn. Om den är Blå, är föremålet den visar en “Vän”. Om den är gul är föremålet en plats. Om den är röd är det en “Fiende”. Just nu är den gul, du ska ju till ditt hem. Om trekanten pekar uppåt betyder det att den är ovanför dig. Destinationen kan vara på en kulle, eller en helikopter. Om trekanten pekar neråt, betyder det så klart att destinationen är under dig,. Du är möjligtvis på en kulle... Om du är på samma nivå som destinationen visas den som en fyrkant på Radarn. Kör vidare mot ditt hus nu. När du är framme, kör du in i det gula ljusskenet. Då kommer du att få se en ‘jätterolig’ film. Efter filmen kommer du att stå utanför bilen. Gå in i det något mindre ljusskenet för att komma in i huset. När du är där inne ska du byta kläder. Du befinner dig i hallen. Gå rakt fram till vardagsrummet. Sväng vänster och gå in i ikonen med en blå tröja på. Allt du behöver göra sen är att klicka på X. Gå ut igen. Nu visas en film om hur ditt garage fungerar. Gå in i bilen igen. Gå nära bilen och klicka på trekant. Du får backa ut. Tryck på trekant samtidigt som du drar L3 åt höger. När bilen är ganska rak trycker du bara på L3 tills du kommit ut på vägen. Följ den gula trekanten/fyrkanten till “The Atlantic Quays”. Krocka inte i någon Polisbil! Då blir du efterlyst. När du kommit fram ska du köra in i det gula ljusskenet. Grattis! Du klarade det första uppdraget! Om du vill göra fler uppdrag går du in i ljusskenet vid Vincenzo’s dörr.

Men du vill möjligtvis spara innan du fortsätter. Kör mot ikonen på radarn som ska föreställa en CD skiva. Om du vill ha kvar din bil kan du köra in den i garaget som är längst till vänster (när du är framme). När du börjar närma dig kommer garaget att öppnas. Tryck på trekant för att gå ut ur bilen. Gå sedan ut ur garaget. Då stängs det. För att spara går du in i huset, som kallas Safehouse. När du är i hallen ska du gå rakt fram tills du kommer till vardagsrummet. Gå in i ikonen som föreställer en CD skiva. Spara på en tom plats (just nu är förmodligen alla lediga) genom att trycka på X. Nu ska den ladda ett tag. När den är klar står det “Save Succesful. Select OK to continue” (om sparningen lyckades så klart).

Om du ska fortsätta kan du gå ut igen. Nu klan du gå in i bilen igen. Om du ställde den i garaget ska du ställa dig nära och vänta på att det öppnas. När det gjort det, gå in i bilen (trekant) och backa ut (fyrkant). Om du inte ställde den i garaget men den är bucklig, kan du parkera i garaget gå ut och gå in igen. Då är bilen hel igen! Om du vill fortsätta göra uppdrag kan du köra mot V:et på Radarn. V står för Vincenzo Cilli. När du är framme går du in i det gula ljusskenet. Detta uppdrag heter ‘Slacker’. Gör mot destinationen (gul trekant/fyrkant). Stanna i det gula ljusskenet. En film visas. Kör killen till jobbet. Gå in i bilen igen. Backa ut och kör mot destinationen. Han pratar om Sindaccos (en annan maffiaxliga. Du tillhör Leone’s) och dom är inte direkt dina vänner. När du är framme kör du in i det gula ljusskenet. Grattis! Du har klarat det andra uppdraget. Du har tjänat $100. Om du inte gjort något speciellt har du nu fått ihop $200.

Innan du fortsätter vill du kanske spara. Men jag har ju redan berättar hur det funkar så vi fortsätter direkt med nästa uppdrag. Kör mot V:et. Det här uppdraget heter Dealing Revenge. Kör mot Chinatown (gul trekant/fyrkant). Kör in i det gula ljusskenet. Nu ska du slå ihjäl en medlem i ‘The Sindaccos’. Slå/Sparka med Cirkel. Sikta med R1. Men det var inte bara han. Du ska slå ihjäl 2 till (röda fyrkanter/trianglar). Du kan antingen gå in i du in bil igen. Trycka gasen i botten och köra över dom eller så kan du slåss som en man. När du slagit ihjäl alla har du klarat uppdraget och tjänat $500! Kom ihåg att spara dina framsteg.

Om du vill göra nästa uppdrag kör du återigen mot V:et. När du är framme går du återigen in i det gula ljusskenet. Det här uppdraget heter ’Snuff’. Kör till vapen affären (gul trekant/fyrkant). När du kommit dit går du fram till disken. Då kommer du se vilka vapen det finns. Det finns två men den ena är slutsåld. Du kan köpa en pistol med 68 Skott i. Den kostar vanligtvis $240 men Vincenzo har redan betalat. Klicka på X för att ‘köpa’ den. När du håller i den; Klicka INTE på R1 när du är i Vapen affären. Då kommer du sikta på expediten. Då tar han fram sin laddade hagelbössa och skjuter dig. Gå in i bilen. Kör mot destinationen (gul trekant/fyrkant). När du är framme kör du in i det gula ljusskenet. En kort film med lite information visas. För att sikta, tryck på R1 och tryck sedan på cirkel. Om du trycker på R1 kommer du automatiskt sikta på närmaste person. Om du vill sikta fritt håller du inne L3 när du trycker på R1. När du dödat någon som bär ett vapen dyker det vapnet upp på marken. Gå in i det för att plocka upp det. Om du redan har det vapnet kommer du att få fler skott. När du dödat den sista Sindacco medlemmen kommer något annat än ett vapen dyka upp. Nämligen en mobiltelefon. Plocka upp den. Exakt när du plockat upp den kommer någon att ringa. När du pratat färdigt ska du gå in i bilen som står framför dig. Följ ikonen på radarn som föreställer en spray flaska. Det är närmare än du tror. Kör in där. När du kört in i ‘garaget’ behöver du bara sitta kvar i bilen. Garagedörren kommer fällas ner. Vänta några sekunder. Sedan öppnas den igen och bilen har lagats och fått en ny färg (om det finns fler färg alternativ till den bilen. Till exempel Taxibilar kommer att fortsätta vara gula om du kör in en sådan.) Vanligtvis kostar det $100 att göra detta men just nu är det gratis. När bilen är klart kommer du att få $500 och ett klarat uppdrag. Du vill möjligtvis spara.

Oj! Nu dök det upp ett ‘J’ på radarn. Det står för JD O’Toole. Han ger dig andra uppdrag. Men vi fortsätter med Vincenzo’s. Kör mot V:et. Det här uppdraget heter Smash & Grab. Ta en bil med minst fyra säten. Kör mot den blå fyrkanten/trekanten så snabbt som möjligt. Varför får du reda på när du kommer dit. Oj då. Det var visst en strid mellan polisen och några medlemmar i Leone’s. Döda alla poliser! VARNING! Så fort du skjuter en kommer du att bli efterlyst. Skynda dig! Ta en bil med fyra säten (till exempel en polisbil. Om du vill leka lite och sätta på sirenerna gör du det med L3. När du har sirenerna på kommer andra bilar att ge plats åt dig). Kör till Vincenzo (gul trekant/fyrkant). När du är framme kör du in i det gula ljusskenet och då får du $1000. Möjligtvis spara?

När du sparat (om du vill det) kan du göra det sista uppdraget åt Vincenzo (det kommer fler länge fram). Det här uppdraget heter Hor Wheels. Kör mot den blå fyrkanten/trekanten som är Vincenzo’s bil (du ska hämta upp den). Gå in i den. Larmet kommer gå men det tystnar efter ett tag. När du kört cirka 2 meter kommer 2 polisbilar. Kör iväg. Först bör du ta bort dina Efterlysnings stjärnor. Fuska eller kör in din bil i “the Pay’n’Spray” (följ spray flaskan). Sen ska du till köra Vincenzo’s bil till hans ‘Lock-up’ (gul trekant/fyrkant). Sabba inte den för mycket! När du kommit dit kommer Vincenzo att ringa. Oops! Han sa visst nåt förolämpande. Kör till bil skroten. Kör in i det gula ljusskenet. Gå ut ur bilen och gå iväg en bit. Nu kommer bilen att skrotas. Du får inga pengar för det här uppdraget men däremot får du $96 för att du skrotade bilen. Hoppsan. Mrs Cippriani ringer. Nu kommer nya uppdrag. Men det här var allt för mig. Nu får du klara dig själv.


                                      Övrig information 

• Om du har ett akutfordon och vill sätta på sirenerna klickar du på L3
• Om din bil är bucklig kan du köra in i ditt garage, gå ut ur garaget och sedan gå in i bilen igen. Då kommer den att vara hel!
• Jag har inte skrivit med all information om hur allting fungerar. Men i början kommer allting stå längst upp till vänster i inforutor. Där kommer det till exempel stå hur man byter radiokanal i bilarna och motorcyklarna (L1).
• För att svara i telefon när det ringer tryck på L1. För att lägga på eller låta bli att svara tryck på trekant

Fusket har betyget 8.14 (7 betygssättare).

Kommentarer

Totalt 2 kommentarer:

Tha_Player den 20/01 -08 20:32
Tyvärr blev det fel i början. Det står "Tryck in trekant samtidigt som du drar L3 bakåt". Jag menar bara "Tryck på fyrkant". Beklagar...

Pimpfreddo den 09/08 -08 00:18
jaja bra fusk en 8:a

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.