Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Grand Theft Auto III

Playstation 2
Grand Theft Auto III
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    26 oktober 2001
  • Utvecklare
    DMA Design
  • Antal ägare
    694
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.2 8.4

Speltest av IverZon

Inskickad av IverZon den 30/01 -06 20:14

Handling / story / vad man gör i spelet
Det börjar med att Tommy ( Karaktären man spelar. Är inte säker på om han heter det ) och hans flickvän rånar en bank, men hon skjuter honom. Tommy och en kille som heter 8-Ball åker i en polisbil på väg till Portland som är den första staden, men när de precis kommit över bron spränger några snubbar bron. Och härifrån börjar du spela. Den första snubben du gör uppdrag åt är Luigi som är nattklubbsägare. Man gör senare uppdrag åt andra gangsters och kriminella. I Gta 3 kan man köra bil, båt och ett flygplan som kan flyga i typ högst 25 sekunder. Det finns inte så mycket vapen, men de som finns är ganska sköna. Man kan även göra andra uppdrag som man då hör t ex telefoner som ringer. Man kan inte gå in i affärer, den ända är ammoshopen ( Vapenaffären ).

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelet är sådär bra. Grafiken är väl helt okej elle rättare sagt bra. Miljöerna är rätt så fina och de har gjort ett bra jobb när de gjort bilarna och båtarna. Grafiken är bra för att spelet kom ju ut för något år sen. Spelkänslan är rätt bra. Något som kan minska känslan är det att det finns inte så många olika fordon, men den är ändå bra. När man pepprar sönder hela gatan så är det lite känsla i det. Ljudet är bra. Det finns rätt många olika radiokanaler med olika musiksilar så där är det väl bara att välja mellan hiphop och rock. Även när man skjuter så hör man att ljudet är rätt bra. Bilarnas motorer ger ifrån sig ett ganska bra ljud. Kommentarer fårn olika folk på gatan kan man höra ibland. Haållbarheten är väl bra, men konstigt nog tröttnar man inte så lätt fast att det inte finns så mycket vapen eller fordon. Men man kan ändå lyckas hitta något som ökar hållbarheten. Alltså jag tycker att spelet är bra, men när Vice City och San Andreas kom blev Gta 3 riktigt ruttet, men när det väl var inne så var det bra.

Betyg till spelet
Mina betyg till Gta 3: Grafiken får en 8a av mig. Den är som sagt faktist jättebra för att vara några år.
Spelkänslan är värd en 7a. Den kanske kunde ha utvecklats så att den var värd en 8a, men struntsamma den får en 7a.
Ljudet får en 7a den med. Ljudet är ju bra, men jag tänker inte så mycket på just ljudet i ett spel. Hållbarheten får en 7a den med. Man kan nog spela det i några månader innan man känner att det börjar bli tråkigt.
En kort reflektion: Spelet får ett G av mig. Den har inte någon chans att mäta sig med Vice City eller San Andreas.

Totalbetyg: 6.8 Ljud: 7 Grafik: 8 Hållbarhet: 5 Spelkänsla: 7