Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











From Russia With Love

Playstation 2
From Russia With Love
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    18 november 2005
  • Utvecklare
    Electronic Arts
  • Antal ägare
    105
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.5 9

Speltest av PonnePuh

Inskickad av PonnePuh den 04/03 -07 14:18

Handling / story / vad man gör i spelet
Spelet utspelar sig från filmen, så många saker i spelet känner man igen, som tillexempel häcklabyrinten där Red Grant stryper mannen som har klätt ut sig till Bond. Spelet börjar med en fest i London där premiärministerns dotter blir kidnappad. Sen är det ett träningsuppdrag där man först är i häcklabyrinten och sen bär det iväg till Ryssland på jakt efter lektorn ( en maskin som ryssarna vill ha i kriget typ ). Man tar sig fram igenom uppdragen i bilar, båtar utrustade med en peppra eller med en raket på ryggen. Man kan få extra-poäng på banorna om man gör dom på tid, på en svår svårighetsgrad, om man dödar alla fiender eller om man gör ett bondmoment ( Kan vara att man går in i ett hemligt rum, skjuter ner en bil o.s.v).

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelet var rätt bra, bra att man ser Bond i tredje person precis som i Everything or Nothing. Synd att man inte kan hoppa diekt på marken utan man kan bara göra det över avsatser och så. Det är ett litet minus. Men det som höjer det hela är alla prylar som Q-kopter, portföljsmaskingevär, soniska manschettknappar och att man kan flyga Jetpack - det är kul. Det är också bra att när man siktar så kan man trycka på bondfokus/kirurgsyn så zoomar man in rejält och man kan skjuta var man vill. Uppdragen kan bli lite repetiva men av sina poäng så kan man köpa nya vapen och kläder och sånt så blir de (lite) roligare. Bossfighterna höjer också ett snäpp de är jättesvåra och kan vara en utmaning.

Betyg till spelet
Grafik:
Grafiken är väldigt bra, man ser allting tydligt och de är fina miljöer, så den ger jag en nia.

Spelkänsla:
Spelkänslan var bra, man känner när dom och en skjuter ganska tydligt och man känner sig helt enkelt som Bond när man smyger fram mot fienden. Och när man tar fram en t.ex en bazooka så blir dom rädda och skriker " Han har en bazooka! " Och när man inne i en fight på slutet så får man en först livrädd sen lättad känsla så man rycks med av spelet. Den får en sjua.

Ljud:
Ljudet var väl OK, det var hyfsad musik som tonar ner sig när man dör. Och ljudet från skott hörs ju ganska bra så ljudet får väl en sjua.

Hållbarhet:
Det här spelet är väldigt kul tycker jag, du kommer inte att tröttna på det på ett tag i alla fall. Och när du har klarat ut det så kan du köra alla bonusuppdragen och försöka få så många poäng som möjligt på alla övriga banorna. Och multiplayerläget är superkul iallafall om man är minst tre. Två går också bra men det är inte lika kul då. Så om du inte har nåt spel att spela så köp det här så får ni spelglädje för ett bra tag framöver.
//Pontus

Totalbetyg: 8 Ljud: 7 Grafik: 9 Hållbarhet: 8 Spelkänsla: 8