Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Forgotten Realms: Demon Stone

Playstation 2
Forgotten Realms: Demon Stone
  • Genre
    Rollspel
  • Releasedatum
  • Utvecklare
    AIARI
  • Antal ägare
    17
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.7 8.1

Speltest av erikmunkevik

Inskickad av erikmunkevik den 04/02 -06 09:44

Handling / story / vad man gör i spelet
Först när man börjar spela så är man en krigare som heter Rannek. Man ska döda alla orcher. Efter det räddar man en tjej som heter Zhei. Då kan man spela med henne. Med henne ska man ta sig vidare. Sen efter en ytterligare väg kommer man till ett stup. Där på andra sidan står en kille som är trollkarl. Därifrån kan man spela som honom. Och på dom andra banorna kan man byta gubbe mitt i spelet.

Vad jag tycker om spelet
Spelet är jätte jätte bra. Det jag tycker är kul det är att man kan byta gubbe mitt i spelet. Så man kan spela med tre gubbar på en och samma bana. Och att den ena har styrka den andra har smidighet och den sista har magi. Det är en boss på varje bana nästan. Efter varje bana man klarar får man pengar/poäng och köpa nya attacker för.

Betyg till spelet
Grafiken är bra men det går att få bättre. Spelkänslan är enormt underbar. Alla har många attacker men ändå olika.Hur högre level man kommer upp i desto mer attacker kan man köpa. Och atackerna blir bara starkare och starkare. Det är inte så mycket ljud men ljudet är okej. Hålbarheten är väldigt bra men det finns nog lite bättre.

Totalbetyg: 7.3 Ljud: 5 Grafik: 7 Hållbarhet: 8 Spelkänsla: 9