Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inFlatOut

Playstation 2
FlatOut
 • Genre
  Racing
 • Releasedatum
  November 2004
 • Utvecklare
  Bugbear
 • Antal ägare
  44
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8 9

Speltest av Tekkennord

Inskickad av Tekkennord den 30/07 -07 17:46

Handling / story / vad man gör i spelet
Detta spelet har nog ingen historia så det finns inte mycket att berätta om men så fort man sätter på spelet så kommer det en liten intro film som en tjej sjunger något i den är ganska bra den filmen faktiskt man får se folk race bilar som crashar i varandra och i stollpar och allt möjligt. Sedan kommer man till menyn, du ska skriva in ett namn som du vill använda i spelet, sedan ska du välja om du vill vara man eller kvinna. (det är ingen skilldnad om du är man eller kvinna när du kör mannen låter bara manligt när han åker ut ur framrutan och kvinnan låter kvinligt.) Sedan kan du trycka på starta karriär, snabbt race eller time trial och så kan du naturligtvis välja om du vill spela en eller två spelare. Så köper du en bil och startar din nya karriär.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelet på gränsen till perfekt grafiken är så bra att man kan tuppa av, det ser verkligen ut som riktiga bilar. Det roliga med flatout är att det blir bilskador jättelätt nästan lite för lätt men om du kollar på need for speed prostreet så är dom här bilarna oskadliga;). Känslan är världsklass när man tar in svängarna jätte skönt och bilarna jätte fint men det finns bara mph det finns inte km/h det är synd.

Betyg till spelet
Grafiken är som sagt fantastisk det är bara ett litet minus det är hack i däcken vilken bil man än tar så är det vågräta hack över hela däcket.

Spelkänslan är lika fantastisk som grafiken det är så skönt när man sladdar på grus eller asfalt och bilarna är snabba förutom dom första med dom kan man ju trimma på karriär läget.

Ljudet är strålande bara en liten men ganska märksam detalj, det är att alla bilar låter nästan likadant men musiken är mycket bra rock och slir ljuden är mycket bra.

Hållbarheten är världsklass jag har spelat detta spelet i flera år nu och självklart har jag klarat spelet men det roligaste är att gå hem till någon kompis, spela spelet och snacka brudar;D.

Totalbetyg: 9.8 Ljud: 9 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10