Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











FlatOut

Playstation 2
FlatOut
  • Genre
    Racing
  • Releasedatum
    November 2004
  • Utvecklare
    Bugbear
  • Antal ägare
    44
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8 9

Speltest av Adam123

Inskickad av Adam123 den 31/01 -06 18:40

Handling / story / vad man gör i spelet
Man börjar med en skrotig gammal bil som likanr en gammal bubbla men låt dig inte luras. Bilaran kan uppgraderas med en massa saker som gör att bilarna går som skott. När man vunnit några race så kan man köpa kraftfulare bilar och då börjar man brottas på riktigt. I princip allt på bilen kan ramla av och du kan känna hettan från motorerna när dom börjar brinna efter att du krachat in i en husvägg och är totalförstörd.

Vad jag tycker om spelet
Spelet är jättekul!! om man gillar att kombinera krachar med bilrace så är det här ett måste för dessa fans. Det är otroligt kul att köra sönder allt från staket till hus och de värsta är att alla vill vinna och gör vad som helst för att lyckas med det. Jag älskar det faktum att man kan ta sönder nästa allting. Det som nästa är roligare än att köra race är att man kan köra 9 st olika bonusbanor.

Betyg till spelet
Grafik: Bilarna är väldigt snyggt gjorda och har mycket detaljer och alla saker runtomkring är även dom i mycket snyggt gjorda.
Spelkänsla: Som jag sa innan så är det riktigt roligt att kracha ner sina motståndare in i hus eller ett och annant fruktstånd.
Ljud: I spelet finns ett mycket bra urval av låtar men minuset är att om man sätter igång att köra en bana så spelas samma låt om och om igen vilket är ganska jobbigt.
Hållbarhet: Spelet får toppbetyg på den här punkten.
Jag har haft spelet i några år nu och än har jag inte tröttnat för att det är så underbart kul.

Totalbetyg: 8.8 Ljud: 7 Grafik: 9 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 9