Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Final Fantasy XII

Playstation 2
Final Fantasy XII
  • Genre
    Rollspel
  • Releasedatum
    23 februari 2007
  • Utvecklare
    Square Enix
  • Antal ägare
    141
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9 9.3

Fler fusk

Guide

Inskickat av 9kruaken4 den 15/12 -08 16:38

Hur du kan hitta alla Fragmentén.

Du måste börja med att besegra Wraith för att komma till Gamnysha Waterway. Efter det ska du besegra en 'Mark' som kallas Othros. Du måste kolla på en av Noticeboarden och gå och prata med tjuven som barnen fångade. Hon berättar att en varelse tog sakerna som hon hade snott och att hon vill lämna tillbaks dem till ägaren. Prata med tjuven som barnen fångade.

Hon vill berätta att en varelse tog de sakerna som den tog från henne och hon vill lämna tillbaka till ägaren. Efter att du har besegrat den ska du tala med tjuven. Då kommer en kille som heter Samal. Han vill ge dig en utav fragmenten.

Sen i Archades kommer du att möta två varelser i magiaffären, som kommer att fråga efter Medalion of love. Som du kan finna i Old Archades. Leta efter en man som heter Otto. Han har den. Sen ger du den till dem.

Sen bör du gå till Gamnysha Watervay's. Men innan du går dit måste du ta död på en White Mouser åt en Moogle. Han kommer att ge dig en nyckel till de lysande kloten. Då måste du låta alla vara öppna först. Och gör dessa grejer sen:
1, stäng 11 och 4.
2, öppna 11.
3, stäng 3.
4, öppna 4.
Då kommer du att höra ett ting som trillat på marken. Leta runt i rummet.

Det finns också en hos en dam i fontänen men du måste prata med Filo i Rabanastre/Lowtown om detta. Sen ska du leta rätt på en sak åt henne i Muthru Bazzar. Sen ska du hitta en General i magiaffären.

Efter att du har gett den där gubben i Old Dalans hus kommer han att be dig att gå till Nabudis Deadlands för att träffa tre andra som han. Sen är resten upp till dig.

Ingen har betygsatt fusket ännu.

Kommentarer

Totalt 0 kommentarer:

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.