Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Final Fantasy X

Playstation 2
Final Fantasy X
  • Genre
    Rollspel
  • Releasedatum
    24 maj 2002
  • Utvecklare
    SquareSoft
  • Antal ägare
    538
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.4 9.2

Speltest av FF7fantasten

Inskickad av FF7fantasten den 09/09 -05 10:18

Handling / story / vad man gör i spelet
Detta spel handlar om en person kallad Tidus och hans väg som en "guardian" åt Yuna med en massa vänner som Wakka, Auron och Kimarhi. På det här spelet kan man slåss, möta bossar och vanliga fiender/monster och man kan spela "blitzball" som är en boll sport på spelet där man vinner turneringar och ligor och av det får man vapen, "overdrives" och saker som behövs till att förbättra vapnen. Allt detta och inte bara det utan man kan även fånga monster och skapa nya svårare monster som man får mer "expoints" av som gör att man får spherelevel som gör att man blir starkare eller får mer "hp/mp".
Man kan även rida chocobos som gör att man inte möter några monster ute i världen och man kan tävla och vinna fina priser med dem!

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att det här spelet är ett kul spel som man borde ha för man kan spela "blitzball" och vinna nya förstärkta saker som gör att man vinner över dem svåra bossarna och för at det är sån bra grafik och ljudet som finns till allt. Jag tycker att det här spelet är bra för att det finns olika vapen och man kan rida och vinna saker genom att tävla med chocobos som även gör att man inte möter ute i världen!

Betyg till spelet
Grafiken får en tia för att det finns bra gjorda monster, bakgrunder, filmer, karaktärer och världen är bra gjorda och gör att spelet blir mycket roligare än det kanske hadde varit!
Spelkänslan får en tia för att det är en bra story, bra grafik och bra ljud som gör själva känslan bättre!
Ljudet är världsklass för att det finns ljud till monster, till karaktärer, till filmer och till djur och sedan pratar dem på det här spelet och då hör man deras röster!
Hällbarheten hos skiorna är bra om man tar hand om dem men spelet håller annars rätt så länge!

Totalbetyg: 9.5 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 8 Spelkänsla: 10