Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Final Fantasy X

Playstation 2
Final Fantasy X
  • Genre
    Rollspel
  • Releasedatum
    24 maj 2002
  • Utvecklare
    SquareSoft
  • Antal ägare
    538
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.4 9.2

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 26/05 -05 16:42

Handling / story / vad man gör i spelet
Man går runt med huvudpersonen \"Tidus\". Ju längre man kommer, ju mer fler gubbar får man. Till slut när man har fått alla gubbarna och gjort lite till ska man möta sista bossen \"Sin\". Och när man har klarat \"Sin\" så försvinner \"Tidus\" på grund av att han är en dröm.
Karaktärerna är: Tidus (huvudpersonon), Aron (en legendarisk beskyddare), Rikku (en albhed flicka), Wakka (en blitzboll spelare), Yuna (en framkallare), Lulu (en kvinnlig svartmagiker), Kimahri (en ronso). Och nu den sista:Seymor (en ond svartmagiker)
Miljö: Det finns många olika miljöer beronde på vilken bana det är, men vi tar bara tre av dom: 1. Calmland\'s miljö är har ganska lugn miljö förutom när fienderna kommer fram. 2. Guadosalam\'s miljö är lite kuslig för att det ser ut som om det finns ådror på väggarna. 3. Besaid\'s miljö är vackert och lugnt, så när som några fiendener.
På detta spelet går det bara att ha en spelare. Just nu vet jag inte vad det kostar men när jag köpte det så kostade det:300kr.
övrigt: Alla Karaktärer har olika personligheter och ibland får man svara på deras frågor så passa dej med hur du svarar!

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker väldigt mycket om spelet för att jag tycker att historian i spelet är bra. Jag tycker att det är kul att varje person i spelet har sin egen personlighet. Grafiken är bra förutom att det ser ut som att alla gubbarna har tandställning. Och när man möter en fiende så ser det ut som om tv rutan går i bitar. Ljudet är bra. Spelkänslan är bra.

Betyg till spelet
Jag tycker att spelet är verkligt, och om jag skulle ha ge det ett skolbetyg så skulle det ha blivit MVG. Om det blir spännande i spelet så känner jag på mig det också. Detta är en av dom bästa spelen i "Final Fantatsy" serien tycker jag.
Spelet är väldigt fantasi fullt, och det finns tusentals olika fiender.

Totalbetyg: 9.3 Ljud: 9 Grafik: 10 Hållbarhet: 8 Spelkänsla: 10