Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Fight Night Round 2

Playstation 2
Fight Night Round 2
  • Genre
    Sport
  • Releasedatum
  • Utvecklare
    Electronic arts
  • Antal ägare
    10
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.8 9

Speltest av drdempa

Inskickad av drdempa den 07/09 -05 10:17

Handling / story / vad man gör i spelet
Spelet går ut på att göra en så bra karriär som möjligt.
Man börjar som amatörboxare från början men kan bli professionell boxare rätt fort men jag rekommenderar att man kör amatörboxning ett tag i början för annars blir man rejält uppklådd. Man ska försöka vinna så många titlar och bälten som möjligt. Man tjänar förstås pengar på fighterna och pengarna använder man till att betala sin läkare som är närvarande vid varje match för att minska på skadorna. Sedan kan man också betala för att få en bättre låt när man gör entre´. Man kan också betala för att det ska komma till exempel fyrverkerier när man gör entre´. Det sista man kan köpa är att man betalar för att en tjej ska stå och dansa när man kommer in.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker detta spel är grymt bra för att grafiken är bra, den är oerhört bra. Man ser klart till exempel skador som man fått och gett men jag ger den inte full pott utan det får bli en 9:a. Spelkänslan är också riktigt grymm, man känner verkligen när slaget träffar, hur mycket skada sin kombination ger. I spelkänsla får spelet ytterligare en 9:a.
Ljudet är mycket bra, man hör klart och tydligt både kommentatorerna och publiken. Ljudet ger spelet sin första 10:a. Hållbarheten är också bra och den får en 8:a.

Betyg till spelet
Jag tycker personligen att spelet är grymmt bra, grafiken och spelkänslan gör att man fastnar i spelet och kan sitta flera timmar men det är otroligt kul. Det som också gör det till ett mycket bra spel är ljudet. Det är riktigt bra gjort och man blir motiverad till att vinna när man hör publiken skrika ens namn.

Totalbetyg: 9 Ljud: 10 Grafik: 9 Hållbarhet: 8 Spelkänsla: 9