Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Fight Club

Playstation 2
Fight Club
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
  • Utvecklare
  • Antal ägare
    6
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
4.5 5

Speltest av _John_Cena_

Inskickad av _John_Cena_ den 05/07 -05 12:05

Handling / story / vad man gör i spelet
Hej... Detta spellet handlar om att man är en kille som har en röst i huvudet så man ska försöka få bort den rösten från hans huvud. Men medans man försöker få bort rösten i hans huvud så möter man andra gubbar. Sedan kan man också köra story då man bara slås och vinner upp massa video´s plus fyra stycken gubbar.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker det dåliga saken med spelet det är att gubbarna kan inte prata så det e rätt så jobbigt. Men man hör i videosanar att de pratar men inte när man har vunnit eller förlorat en match. Sedan tycker jag det är rätt så bra att man kan gjöra egna gubbar och sedan tatuera dem med mera. Men Det kassa e att man inte kan vara tjejer eller möta tjejer.

Betyg till spelet
Grafiken e så där bra men den kunde varit bättre :) . Men asså ni som gillar teken 1,2,3,4,5 och deathjam med mera tycker jag ska köpa detta spelet. Ialla fall så spel känslan e väl också sådär bra asså man lever ju inte riktigt in i spelet. Ljudet=kass låtarna är rätt så bra om man gillar hip-hop men rösterna att man inte hör dem det e kast. Hållbarheten är väl bra men efter någon dag så vill du lämna tillbaka det.

Totalbetyg: 5 Ljud: 3 Grafik: 6 Hållbarhet: 5 Spelkänsla: 6