Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











FIFA Street 2

Playstation 2
FIFA Street 2
  • Genre
    Sport
  • Releasedatum
    3 mars 2006
  • Utvecklare
    EA Canada
  • Antal ägare
    131
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.9 9

Speltest av sportsson

Inskickad av sportsson den 25/06 -07 16:20

Handling / story / vad man gör i spelet
FIFA Street 2: FIFA Street 2 är det nyaste FIFA Street spelet. Dessa 320 st fotbollsstjärnor är uppdelade i deras landslag. Du kan allt från att bara spel om , om , om och om igen på Spela nu. Men du kan även spela tillexempel rull he street. Där du utvecklar din egen spelare som du har skapat . Och destu längre du komemr destu mer spelare lås upp , kläder , skor , bollar och banor. Det finns mycket smått och gott man kan göra på detta spel och det rä fantastiskt gjort!

Vad jag tycker om spelet
Spelet är mycket bra gjort! Det kan man inte ta i från FIFA Street , men om jag måste säga något mindre bra så är det väll att det 'bara' finns 320 spelare. Gemfört med FIFA 07 så är det ju 12 000 spelare. Och även på FIFA 07 så kan du spela med klubblag. På street spelen är du 3 utspelare + 1 målvakt på planen i varedra Lag. När vi nu är inne på de mindre bra grejerna så är det att det är inga stora förändringar gemfört med Första spelet. Men spelet är bra! man ska inte klaga för mycket och jag tror nästan att alla komemr att gilla det!

Betyg till spelet
Grafik: Grafiken är i högsta grad! underbart att se den magnefika grafiken. Jag måste ge en 9 för det finns spel som är bättre.

Spelkänslan: Jätte bra, Man känner sej inne hör musiken känder hur det darrar i kontrolen när man bli tacklad , Med mera. Men en 8 måste jag ge.

Ljud: Ljudet är jag lite missnöjd med. Enligt mig är det en välda massa skit musik. Jag gillar inte musiken som dom har på spelet även om man kan byta finns det bara några få låtar som går att lyssna på nån gång. Men i själva spelandet är musiken Strålande! men 8 får det bli för mig!

Hållbarhet: Om man har spelat föregångaren street 1, Så tror ja att vi som är sikliga spelare. Kan klara spelet på mindre en 2 månader i allafall. Och när jag menar klarar, Tänkar ja på 'rull the street' (som en karriär) När man fått sin spelare i 100 och skaffat fina lagkompisar så har man klarat spelet. Även om det kan finnas så grejer som man inte gjort! jag ger en 9 / Om du har Fifa 07 elr Street 1 så måste du köpa det här!

Totalbetyg: 8.5 Ljud: 8 Grafik: 9 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 8