Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











FIFA Street 2

Playstation 2
FIFA Street 2
  • Genre
    Sport
  • Releasedatum
    3 mars 2006
  • Utvecklare
    EA Canada
  • Antal ägare
    131
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.9 9

Speltest av kemo

Inskickad av kemo den 13/03 -06 19:18

Handling / story / vad man gör i spelet
I början så väljer du vad du vill spela... Du kan välja mellan rule the street, friendly, paly now, skill levels. Rule the street är typ som en karriär där du får börja på bakgårdsmatcher. Men sen när du klarat det så blir de roligare då blir det ungefär som förra spelet fast roligare. Friendly är vänskapsmatch där du kan välja villka spelare du vill ha med i ditt lag. Play now är att datan väljer villka spelare du ska ha i ditt lag. Skill levels är att du ska tricksa så mycket så möljigt och få poäng. Ett plus i kanten är att du kan bygga egna banor och vara Sverigs landslag.

Vad jag tycker om spelet
Det är mycket roligt att man kan vara svenska landslaget och att man kan bygga egna banor eller planer. Karriär läget är lite svårt när man ska typ få 50 000 fint poäng de e rätt jobigt men ändå kul man måste ju kämpa man kan inte läga av på direkten. Det är många landslag du kan vara och jag ska säga att ja gillar Brasilien bäst men felet att Dida står och han är inte så bra.:P

Betyg till spelet
Grafiken: Är ju bara bäst alla spelare är så verkliga och miljöerna är så bra att man bara vill skrika utt.
Spelkänslan: Ja vad ska man säga det är helt enkelt bra.
Ljudet: Ljudet är okej men låtarna kan vara jobbiga ibland men det är vissa låtar som e bra.
Hållbarheten: Ja om du gillade Fifa street så kommer du gilla Fifa street 2 asså du tröttnar inte så lätt men om du inte är sån som kämpar så ska du inte köpa deta spelet. Men det är as kul jag tipsar er KÖP DET.

Totalbetyg: 9.3 Ljud: 8 Grafik: 10 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 10