Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











FIFA Street

Playstation 2
FIFA Street
  • Genre
    Sport
  • Releasedatum
    11 mars 2005
  • Utvecklare
    EA Canada
  • Antal ägare
    190
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.4 8.3

Speltest av XxSmackdownX

Inskickad av XxSmackdownX den 04/05 -08 08:25

Handling / story / vad man gör i spelet
Spelet handlar om fotboll. Spelet FIFA Street nummer ett, är det första streetspel som gjorts till Playstation 2 och Xbox. Spelets handling är om att man spelar fotboll på gatan, där fotbollspelarna är bra på tricks och tacklas med. De gör underbara tricks på gatans arenor! Det finns 5 fotbollsspelare i vardera lagen och där de möter andra fotbollspelare. Och det finns ungefär femton lag med alla sorters fotbollsspelare som man kan välja emellan. Man kan spela Exhibition Match där man spelar mot andra fotbollsspelare. Sedan kan man spela turneringar som går ut på att man kan låsa upp olika karaktärer sedan vinna arenor.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker spelet är strålande! Det finns många tricks man kan göra med fotbollsspelarna, t.ex. ta bollen under benen som är riktigt bra gjort. Arenorna är också jättebra gjorda, man kan fint ta sig igenom fotbollsspelarna när man dribblar bollen. Publiken är också bra, för där man kan se de heja på när man dribblar igenom bollen. Dock finns det lite för lite arenor för att vara ett fotbollsspel, detta borde förbättras till nästa gång de gör ett FIFA Street spel.

Betyg till spelet
Ja, mina betyg är som sagt bra överallt för spelet förtjänar verkligen det. Spelets bakgrund och spelmotiv är himla bra och därför får det så högt betyg.

Grafik: Jag tycker grafiken är jättebra, fotbollsspelarna ser ut som verkliga och man kan tro att det är riktiga fotbollsspelare när man spelar. Arenorna är klassiska gamla utearenor. Men de är också himla bra gjorda. Man kan fint sätta bollen i målet, och målet är också tillräckligt stort för att placera bollen in i målet.

Spelkänsla: Spelkänslan är riktigt bra, man tror själv att det är riktiga fotbollsspelare man tittar på när man spelar spelet, för det är så verkligt. Jag kan sitta i flera timmar och spela utan att tröttna. Dock kan det vara lite tröttsamt att spela om man redan vunnit alla turneringar, för då kan man inte välja något annat roligt att spela, så det blir om och om igen hela tiden.

Ljud: Ljudet är riktigt bra. Man kan göra publiken skrika när man dribblar fotbollen mot andra motståndarna, som är då riktigt bra. Sedan kan man höra musik i bakgrunden när man spelar och ljudet är då solklart. När man tacklar ner de andra motståndarna så kan man höra det som jag annars gillar mest i spelet.

Hållbarhet: Spelets hållbarhet är jättebra. Man kan spela hur mycket som helst utan att tröttna på själva spelet. Jag spelade en gång i tolv timmar utan att tröttna, men jag kunde ha fortsatt spela det om min mor inte ropade på mig. Så hållbarheten är också jättebra.

Totalbetyg: 9.5 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 8