Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











FIFA Football 2005

Playstation 2
FIFA Football 2005
  • Genre
    Sport
  • Releasedatum
    8 oktober 2004
  • Utvecklare
    EA Canada
  • Antal ägare
    296
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.8 8.7

Speltest av AngelOfGames

Inskickad av AngelOfGames den 13/12 -05 10:06

Handling / story / vad man gör i spelet
Ännu en gång har ett nytt spel från EA:s berömda fotbollsspel FIFA. Denna gången så kan man vara Tränare för sitt favorit lag i hela 15 säsonger. Man kan också  skapa en egen spelare och turneringar. Det finns hela 18 olika ligor och 38 landslag och spelet har 11.000 olika spelare. En ny funktion har lagts in är First-Touch kontroll, så man lättare kan lura spelarna när man tar emot bollen och så kan man äntligen lobba över målvakten.

Vad jag tycker om spelet
När jag nu spelat 6 säsonger så insåg jag hur dåligt spelet egentligen var. Dålig Al och äcklig kontroll. Man kan inte styra spelarna som man vill och så är det riktigt svårt att finta. Det bästa är nog passnings systemet, inläggen och karriär läget. Resten är skit. Sen så är det både bra och dåligt att man inte kan välja Serie A lag direkt utan att man måste spela dom lägre ligorna så man blir mer känd så Serie A klubbarna vill ha en. Fast eftersom dom flesta spelarna slutar innan man kommer upp till sitt favorit lag så får man aldrig spela med dom.

Betyg till spelet
Grafiken: Grafiken är väl det ända man inte kan klaga på, den är bra.
Spelkänslan: Usch!! Usel man tröttnar mycket snabbt och bara vill slänga ut spelet. Det är dålig kontroll på spelarna, motståndarna rör sig likadant hela tiden. Det som håller det uppe på en 5:a är passning och inläggs systemet.
Ljud: Kan man inte heller klaga på och det är många bra låtar.
Hållbarhet: Spelet håller väldigt länge för det tar aldrig slut, men tyvärr så tröttnar man snabbt på spelet.

Mitt betyg blir 6/10.

Totalbetyg: 6.5 Ljud: 7 Grafik: 8 Hållbarhet: 6 Spelkänsla: 5