Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











FIFA Football 2005

Playstation 2
FIFA Football 2005
  • Genre
    Sport
  • Releasedatum
    8 oktober 2004
  • Utvecklare
    EA Canada
  • Antal ägare
    296
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.8 8.7

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 25/08 -05 10:23

Handling / story / vad man gör i spelet
Det är ett spel där man spelar fotboll med massor av lag och spelare. Ditt mål på karriär läge (som är som en karriär där man arbetar sig uppåt) är att få så många stjärnor som möjligt i tränar-egenskaper. Du kan te.x. börja med ett litet lag i Sverige för att 4-5 säsongen äntligen få komma upp till ett lag som Manchester United. Man ska även vinna titlar och för varje titel så får man poäng som man låser upp tredjetröjor, fotbollar och nattarenor osv.

Vad jag tycker om spelet
Licensen från FIFA är guld värd då man jämfört med Pro Evolution Soccer har riktiga spelare från alla länder. Det är riktig reklam på lagen och så är det bra att publiken te.x ropar på svenska om det är en match mellan Djurgården-Malmö så kan han bara ropa: passa då! I år har karriär läget förbättrats avsevärt mot 2004 med 15 sänsonger istället för 5. Ja, FIFA2005 regerar på fotbollstronen i tv/data-spel

Betyg till spelet
Grafik: Den är väldigt bra med riktig tröjreklam med bra rörelser och spelarna är rätt lika jämfört med i verkligheten men en del är FÖR lika. Även publiken lämnar lite att önska.

Spelkänsla:Det går inte så fort men knappen med fri dribbling har blivit mycket bättre. Spelkänslan är inte så där super men duger gör den.

Ljud: I världsklass med bra hitlåtar och bra publik som skriker på samma språk som jag sa.

Hållbarhet:Hållbarheten är väl så länge tills 2006 kommer ut

Totalbetyg: 8.3 Ljud: 10 Grafik: 8 Hållbarhet: 8 Spelkänsla: 7