Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











FIFA Football 2005

Playstation 2
FIFA Football 2005
  • Genre
    Sport
  • Releasedatum
    8 oktober 2004
  • Utvecklare
    EA Canada
  • Antal ägare
    296
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.8 8.7

Speltest av Wilbur

Inskickad av Wilbur den 03/08 -05 12:44

Handling / story / vad man gör i spelet
Nytt i Fifa 2005 är att man kan spela ett 15 årigt karriärläge. Där man först ska skapa en karriär profil med namn mm. Första jobben kommer från dom mindre klubbarna i tex klubbar i spanska segunda eller andra lägre divisioner. När du har fått jobb i någon av klubbarna i världen så är det bara att fixa lagupsställningen. Då har du också chansen att sälja och köpa in nya spelare på transfermarknaden. Budgeten består av valutan POÄNG lite fantasilöst men spela roll. Efter att du kanske vunnit ligan med ditt lag så kanske det kommer jobb från bättre klubbar då kan man skriva på för en annan klubb eller stanna i sin kära klubb i en säsong till. efter några säsonger kanske man tränar en klubb som tex Barcelona Arsenal eller Milan då har man uppnåt målet... Sen kommer det skrivas i dom fina årsböckerna om du har varit en framgångsrik tränare.. Du kommer förstås kunna spela matchern själv även fast du är tränare.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker spelet är EXTREMT hållbart och man kan skapa egna spelare och spela träningsmatcher. Grafiken är bra och spelkänslan strålande. I Fifa 2005 finns det också lite mer finter än i dom andra spelen. Fifa 2005 är ett roligt spel som jag rekomnderar. det finns också 4 svårig hetsgrade Amatör, Semi - proffs, Proffs och Värlsdklass. Detta spel är bland dom bästa spel och hållbaraste spel som finns. Hoppas ni blir lika fast som jag.

Betyg till spelet
Grafiken tycker är bra den är jättebra men det är ju nästan alla spel nu för tiden. Spelkänslan är mycket bra som sagt att det finns många finter mm det finns också många olika sorters nickar passar skott mm plus att man har lite kontroll hur målvakten ska springa ut. Ljudet är bra det finns mycket bra låtar med på spelet kommentatorerna och publiken låter också mycket trovärdig. Hållbarheten är Världsklass man kan spela detta minst ett år utan att tröttnat och då¨har det kommit ut ett nytt fifa man kan spela:P..

Totalbetyg: 8.5 Ljud: 7 Grafik: 8 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 9