Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











FIFA Football 2005

Playstation 2
FIFA Football 2005
  • Genre
    Sport
  • Releasedatum
    8 oktober 2004
  • Utvecklare
    EA Canada
  • Antal ägare
    296
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.8 8.7

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 30/05 -05 17:38

Handling / story / vad man gör i spelet
Spelet går ut på att spela sig igenom karriärläget och andra ligor och cuper. I karriärläget spelar man sig igenom 15 säsonger. När man börjar ett nytt så kan man inte välja vilket lag som helst utan man får ta ett sämre lag som kan tänka sig att ha en nybörjartränare. Vinner du ligor och cuper blir du mer eftertraktad hos de större klubbarna och till slut kan du välja storlag. När du vinner en match får du poäng som du ska höja nivån på målvaktstränare, konditionstränare med flera. Du kan även få poäng att handla spelare för.

Vad jag tycker om spelet
Spelet är väldigt roligt så länge det går bra. Går det dåligt kan det gå trögt men för mig räcker det med att göra ett mål så går det bra igen. Är det så att det är en match som du inte har lust att spela så kan man simulera. Jag kan inte komma på något med spelet som är tråkigt men ibland är det ju inte skitkul.

Betyg till spelet
Grafiken på spelet är väldigt bra men ibland när man tittar på reprisen efter ett mål så ser man att bollen har gått igenom bröstet på någon spelare. Spelkänslan har jag ingen kommentar till men den är väldigt bra. Ljudet är absolut världsklass, det är nästan som i verkligheten. Hållbarheten kommenterar jag inte.

Totalbetyg: 9.5 Ljud: 10 Grafik: 9 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 9