Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











FIFA Football 2003

Playstation 2
FIFA Football 2003
  • Genre
    Sport
  • Releasedatum
    25 oktober 2002
  • Utvecklare
    EA Canada
  • Antal ägare
    175
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.8 7.3

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 25/04 -06 23:30

Handling / story / vad man gör i spelet
Genre:
Sport
Utvecklare:
EA Canada
Release datum:
2002

FIFA 2003 är som alla andra fotbolls spel man gör mål, dribblar och räddar med målvakten till exempel. Och hela spelet går ut på att vinna eller förlora men rättare sagt spela fotboll. Med stjärnor som Ronaldinho, Ronaldo och Roberto Carlos. Och detta spel är inte som FIFA STREET, där man kan göra snygga tricks och få poäng för det utan detta är bara ett vanligt fotbollsspel.

Vad jag tycker om spelet
FIFA 2003 är ju inte så nytt och och gamla spel är inte riktigt bra som de nya spelen som vi har idag som t ex Gudfadern och Getting up. Men vad jag tycker om detta spel är att detta är inte så jättebra som jag trott för det är svårt att dribbla. Men det positiva med detta är när en motståndare är fri mot målvakten så är det inte så lätt att göra mål.

Betyg till spelet
Nja vad ska jag säga om detta spelet? Det kan förändras med grafiken till exempel. Och då menar jag lite snyggare spelare, mål och dribblingar. Och det är inte riktigt som man har önskat sig man kan skaffa sig ett lite bättre spel men inte mycket dyrare och därför ger jag spelets grafik en sjua. Men det är inte bara negativt med detta spel för som de andra FIFA spelen så finns det en komentator och det är någonting jag aldrig har fattat. Hur han komentatorn veta när den t ex kommer i ribban, stolpen eller rakt i målvaktens mage och händer.

Totalbetyg: 6.5 Ljud: 6 Grafik: 7 Hållbarhet: 7 Spelkänsla: 6