Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











FIFA 10

Playstation 2
FIFA 10
  • Genre
    Sport
  • Releasedatum
    2 oktober 2009
  • Utvecklare
    EA Sports
  • Antal ägare
    33
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8 10

Speltest av SvampBob3

Inskickad av SvampBob3 den 05/03 -10 23:46

Handling / story / vad man gör i spelet
FIFA 10 är ett fotbollsspel. Du börjar med att välja språk, spelet finns i alla möjliga språk. Sedan kommer du till en meny där du kan spela snabbmatcher, karriärer, cuper och säsong. De har två nya spellägen. Säsongen är en av dem. Det här är ingen karriär, det är lite som en karriär men du är ingen tränare. Du slipper träningar, förväntningar från styrelsen som du måste göra i karriären. Det finns en till ny sak, Be-A-Pro, det betyder coop-säsong (ensam spelare). Det nya är att du styr spelaren bakifrån, inte från kortsidan och långsidan. I slutet av coop-säsong kommer VM i Sydafrika. Det är kul och spännande men du måste kämpa om att få en plats i startelvan. Här kan du också göra ett lag, egna spelare m.m.

Vad jag tycker om spelet
Spelet är bra och man tröttnar aldrig på det, du får tillbaka lusten hela tiden av att spela karriär och vara tränare eller coop-säsong. Om du skulle tröttna på det då har du nog ingen smak för fotboll. De har många nya utvecklingar med spelarna, bättre i jämförelse med FIFA 09 och 08. Skorna har blivit mer verkliga och målchester är riktigt häftiga!

Betyg till spelet
Grafik:
Jag tycker grafiken är världsklass med jämförelse med hur det såg ut med 1 år sedan. 10/10.

Spelkänsla:
Spelkänslan är verklig och exakt som i verkligheten med övergångarna i karriären, karriären är så verklig den kan bli. Även matcherna är verkliga. 10/10.

Ljud:
Ja, det finns över 20 bra låtar och det är jättebra. Klackerna har nu mer sånger och kommentatorerna har nya bra ord att säga. 10/10

Hållbarhet:
Man tappar nog aldrig hållbarheten eftersom spelet är så bra! Du vill alltid spela igen och om och om och om igen. 10/10

Totalbetyg: 10 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10