Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inFIFA 08

Playstation 2
FIFA 08
 • Genre
  Sport
 • Releasedatum
  28 september 2007
 • Utvecklare
  EA Canada
 • Antal ägare
  140
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.1 8.9

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 14/08 -08 16:59

Handling / story / vad man gör i spelet
FIFA 08 utmanar spelare att bemästra färdigheterna som behövs för att kunna spela som en professionell fotbollsspelare.
FIFA-spelare runtom i hela världen kan uppleva glädjen, förtvivlan och de utmaningar som ett fotbollsproffs möter varje dag.
FIFA 08:s spelmotor för nästa generations konsoler är byggd för att utnyttja kraften hos Xbox 360 och PLAYSTATION 3 till fullo och levererar animationer och bollkontroll som är så verkliga att det faktiskt känns som att det är du som är på planen. Spelarna är nu mer medvetna om sin omgivning och reagerar autentiskt på hot och möjligheter som uppstår för att ta intelligenta beslut därefter.

Med det nya skottsystemet i FIFA 08 kan du njuta av mer kontroll och precision framför mål för att bli en äkta skyttekung.

För första gången någonsin så kommer FIFA-spelare att möta samma press för att förbättra sitt spel som riktiga spelare uthärdar varje dag. I ett helt nytt spelläge som heter Be a Pro tar du rollen som en enskild spelare och utmanas att bemästra samma discipliner som en riktig professionell fotbollsspelare – från positionering och tacklingar till att läsa spelet och slå avgörande passningar.

Vad jag tycker om spelet
FIFA 08 ger varje fotbollsfan chansen att utföra professionella rörelser med ett next gen-system som kallas ”building-block”. Du kan kombinera tricks och skicklighetsrörelser för att återskapa finter och dribblingar från världens fotbollsstjärnor, eller så skapar du dina egna tricks och bygger en egen spelstil. Du kan till och med spela in en video med dina bästa tricks och mål när du spelar och sedan ladda upp dem på hemsidan för FIFA 08 och visa vad du kan för hela världen.

Det prissvinnande spelläget Interaktiva ligor debuterar på Xbox 360 och PLAYSTATION 3 där du kan representera din klubb online* mot dina rivaler genom säsongen i F.A. Premier League, Bundesliga, Franska ligan eller Mexikanska förstadivisionen. När de spelar, spelar du. Du kan också skapa och organisera dina egna vänskapsligor och turneringar online.

Dessutom så är FIFA 08 mer realistiskt och mer stämningsfyllt än tidigare och inkluderar 620 licensierade lag, 30 officiella ligor och mer än 15000 spelare.
Så det är inte slarvigt gjort.
Dessutom:
Svenska kommentatorer
Ett av Sveriges mest uppskattade kommentator par, Glenn Hysén & Henrik Strömblad, står för kommentarerna i spelet.

Betyg till spelet
Grafik:
Spelet är nog inte så mycket för PS2 men den duger.
Klart mycket bättre på 360 eller PS3:an. 8/10

Spelkänsla:
Gör mål och du känner målskytten inom dig, fantastiskt! 7/10

Ljud:
Nja om man missar med typ 20 meter så säger komentatoren: "den borde målvakten räddat", inte alls bra. 7/10

Hållbarhet:
Det går inte att klara spelet, man kan behålla det hur länge som helst! 10/10

Totalbetyg: 8 Ljud: 7 Grafik: 7 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 8