Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











FIFA 07

Playstation 2
FIFA 07
  • Genre
    Sport
  • Releasedatum
    29 september 2006
  • Utvecklare
    Team Fusion
  • Antal ägare
    286
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.4 9.1

Speltest av sportsson

Inskickad av sportsson den 17/06 -07 11:13

Handling / story / vad man gör i spelet
FIFA 2007 är det nyaste FIFA spelet just nu. Vid huvedmenyn så kan du välja på att ''Spela Nu'' är väll det man gör först kanske för att komma in i spelet sagta men säkert. Du kanske vill bli en stjärna på frisparkar så varför inte träna ett par timmar och sedan vara ¨Frisparkskungen¨ i kompis gänget. Om du vill så kan du även göra uppdrag. Tillexempel göra hattrick på svårhetsgrad världsklass, göra mål med målvakten på svårhetgrad nybörjare , Vinna premier league ock mycket mer. Varför ska man göra det där? Jo för om du vill spela med Världsellvan med dom bästa splelarna eller World Classic med dom gammla legenderna. Eller okcås låsa upp filmer och sånt. Det som Jag själv tycker är roligast är Karriären (Manager). Du får chansen att ta kontroll över villken klubb du vill. Du kan Satsa ungt och köpa in 17-19 åringar som har hela långa karriären för seäg eller varför inte köpa in gammla rävar som Zidane och Ronaldo. Du kan göra det mesta man kan på ritkigt. Du spelar båda Champions League och andra cuper om det går bra så kan du ju få ta hem Pokalen och visa för kompisarna som blir mycket Imponerade. Du spelar 15 säsonger och du kan kommma mycket långt på det spelarna kommer pensionera säg och nya talanger ploppar upp här och där.

Vad jag tycker om spelet
Spelet är kul eftersom du kan göra näst in till allt. Spela Online är en ska som jag har börjat med på sistone och det är jätte roligt. Du kan Skapa spelare , lag och arenor. Varför inte göra dej själv som en Världsklass spelare? Eller göra ditt fotbolls lag på elite nivå? Som sagt det är mycekt man kan göra spela tuneringar , träna , cuper och spela online tillexempel.

Betyg till spelet
GRAFIK: Grafiken är Strålande den är näst in till perfekt för dom rör sej på ett bra sätt och dom har lyckats se till så att skotten ser mycket mer verkligare en överiga EA SPORTS FIFA SPEL. Jag ger En 9 som betyg.

SPELKÄNSLA: Spelkänslan är jätte bra. Man ser hur dom rör sej vädligt bra man ser på spelarna att alla är olika snabba , starka och hur bra dom bästa spelarna är. jag ger en 8 som betyg.

LJUD: Jag är faktist besviken på Ljudet på FIFA 07. Det bra är att det är svenska kommentatorer som ger komentarar och gör det på ett vädligt bra sätt. Men Publiken är inte alls bra. Den ser bra ut men låter vädligt lite. På 05 så är det mycket bättre Faktist när man gör mål på FIFA 05 Så skriker publiken hysteriskt och det är så det ska vara. På 07 är det nästan tyst! och det är itne alls bra. jag ger tyvär en 6

HÅLLBARHET: Det är nästan det bästa med FIFA Spelen jag har 02,03,04,05,06,07 och jag ska köpa 08. FIFA är ett roligt spel och man kan spela det länge utan att sluta. KARRIÄREN är väll det man kör mest när man haft splelet i 2-3 månader. ger en 10 som betyg

Totalbetyg: 8.3 Ljud: 6 Grafik: 9 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 8