Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











FIFA 07

Playstation 2
FIFA 07
  • Genre
    Sport
  • Releasedatum
    29 september 2006
  • Utvecklare
    Team Fusion
  • Antal ägare
    286
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.4 9.1

Speltest av Saman5

Inskickad av Saman5 den 15/10 -06 12:37

Handling / story / vad man gör i spelet
I det här spelet är det förbättrat spel på plan än det andra gamla fifa spelen.Ny bollfysik och över 1500 nya animationer. Kontrollen är bättre man kan finta bort försvararna med många nya snygga finter. Det har kommit en ny skott verison där spelarna skjuter som de ofta gör i riktiga matcher, även frisparkarna. Manager läget i det här spelet är mycket roligt, man lever som en rikting manager med riktiga pengar denna gång och mycket nya andra saker som har förbättras. I online spelet kan du Representera din klubb online säsong efter säsong och spela samma matcher som i verkligheten.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelet är mycket roligt.Det bästa fifa spelet som har gjorts.Man kan göra snyggare mål, målvakterna har riktigare rörelser, de kan även göra tabbar, de nya skillsen som spelerna har och att du kan stödja din egen klubb online om till exempel Arsenal har match idag mot westham så kan du spela samma match på FIFA 07 med ditt favorit lag. Men det bästa med 07 är att Henrik Strömblad och Glen Hysen är komentatorer på Svensk verison på FIFA 07 även om jag tycker att de är fåniga så har de endå gjort ett bra job.

Betyg till spelet
Grafik: det har blivit bättre än förra året, man kan sen spelarnas riktiga skor på spelet, och detaljen på på spelarnas ansikte har förbättras. Men pupliken ser som små svarta miror.

Spelkänsla: spelkänssla är (mycket) bättre än de andra spelen som FIFA har gjort Publiken till exempel Buar om du inte presterar om det är hög tempo i spelet så låter de mer, om du leder med 3-0 på hemma plan och bara passar runt till dina medspelare så skriker de (ole) vid varie pass. När du skjuter så ser det riktigare ut. I närkamperna så ser det riktigare ut.Men en sak är jätte dåligt, att domarna inte finns med på plan...de är osynliga annars är det bra.

Ljud: som sagt Publiken är som vanligt som riktiga tv matcher. Även många bra låtar finns med i spelet.

Hållbarhet: om du gillar fotboll så kommer du att spela spelet väldigt länge. Själv spelar jag det tills en nyare FIFA kommer ut.Och online spelen självklart.

Totalbetyg: 9.5 Ljud: 10 Grafik: 8 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10