Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











FIFA 06

Playstation 2
FIFA 06
  • Genre
    Sport
  • Releasedatum
    30 september 2005
  • Utvecklare
    EA Canada
  • Antal ägare
    202
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.2 8.4

Speltest av ps2_4

Inskickad av ps2_4 den 15/10 -06 12:28

Handling / story / vad man gör i spelet
Man börjar med att välja ett favoritlag t.ex. Malmö FF, Inter, Manchester United, Arsenal och lag från alla ligorna. Sen ska du spela en match mot ett Allstars lag, om du vinner den matchen, får du statuspoäng och då kan du köpa saker. Sen kan du göra lite vad du vill, men det som jag tycker är roligast, är att starta en karriär. Då ska man vara manager i 15 år. När du är manager ska du välja sponsor och sen startar säsongen. Innan du spelar matchen så kan du välja biljettpris. Du kan välja mellan Lågt, Medel och Högt. Du ska också försöka nå upp till styrelsen och sponsorns krav t.ex. att du ska vinna säsongen och att du ska vinna cuperna som du är med i.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelet var jättekul och bra gjort. Det finns mycket att göra på spelet man, tröttnar aldrig på det tycker jag. Men det var rätt många dåliga saker t.ex. man kan inte vara sitt favoritlag i början, om ens favoritlag är ett bra lag som Real Madrid, Chelsea och Manchester United när du spelar karriär, måste du börja med ett dåligt lag t.ex. Westham United och Deportivo Àlaves och då kan spelare som Zlatan, Rooney och många fler vara sålda. Sen tycker jag det är lite dåligt när man ska köpa en spelare, för då så kanske spelaren tycker att din klubb är för dålig, även om du vann ligan förra året så kan det hända och då kanske du vill köpa en spelare från ett lag som kom sist eller näst sist.

Betyg till spelet
Jag tycker att grafiken var jättebra, men publiken kan fortfarande bli bättre. Sen var det vissa spelare som inte såg ut som på riktigt och rätt många spelare som inte är så kända, har samma ansikte. Så därför får grafiken en åtta av mig.

Spelkänslan var jättebra, det kändes verkligen som om du spelade fotboll med ett riktigt lag. För man kan inte alltid göra mål på samma sätt och publiken skriker ramsor som verkligen finns. Därför får spelkänslan en tia av mig.

Jag tycker ljudet var mycket bra, när man sparkar på bollen så hörs det verkligt och som jag skrev innan så skriker publiken hejarramsor som finns. Det som är lite dåligt är att publiken bara skriker en hejarramsa. Jag tycker att de borde ha fler. Därför får ljudet en nia av mig.

Jag tycker att spelet har en mycket stor hållbarhet för jag har haft spelet sen det var nytt och jag spelar det fortfarande. Visst har det varit några veckor som jag har varit trött på det, men det är bara för att jag har spelat det så mycket. Därför får hållbarheten en tia.

Totalbetyg: 9.3 Ljud: 9 Grafik: 8 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10