Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











FIFA 06

Playstation 2
FIFA 06
  • Genre
    Sport
  • Releasedatum
    30 september 2005
  • Utvecklare
    EA Canada
  • Antal ägare
    202
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.2 8.4

Speltest av Monkey_92

Inskickad av Monkey_92 den 06/04 -06 13:58

Handling / story / vad man gör i spelet
Alla har väl hört talas om fotboll... Det är precis vad man gör i spelet, spelar fotboll fast med kontrollerna. Det finns många olika spellägen te.x. Karriärläget då är man en manager. Ens uppgift är att leda ett lag som man väljer i början genom en säsong. Efter den säsongen väljer man ett nytt lag eller stannar kvar i sitt nuvarnade. Man får även välja en sponsor som sponsrar laget med pengar efter varje match. Sen finns det 'fan-shop' där kan man låsa upp nya lag, dräkter eller varför inte se några höjdpunkter från en säsong? För att kunna "köpa" de här sakerna så måste du få poäng och det får du genom att klara utmaningar som te.x. vända ett 3-0 underläge på svåerhetsgraden proffs.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker spelet är väldigt bra! Jag blev förvånad! Mycket bättre en NHL 06 faktiskt och det beror på att man kan göra så mycket! Man kan också spela online som jag tycker är väldigt skoj. Man hittar personer i lobbyn efter nån minut bara. Det är bra att det finns tips i spelet som man kan läsa i menyn! Perfekt för nybörjaren! Det är väldigt dåligt att man inte kan spela 2 spelare i karirärläget.

Betyg till spelet
Grafiken är mycket bra, jag blev inte så förvånad, det var ungefär som jag trodde att det skulle vara, realistiskt och inga "buggar" i spelet. 9/10.

Spelkänslan är mycket bra, ramsorna från publiken är så sköna! 9/10.

Ljudet är världsklass! Låtarna är väldigt bra gämfört med andra spel det finns väldigt kända band som The gift, Teddybears sthlm och Mando Diao. 10/10.

Hållbarheten är bra om man tröttnar på det så väntar man några veckor så får man lust för det igen. 9/10.

Jag kan vekligen rekommendera detta till fotbolls älskaren!

Totalbetyg: 9.3 Ljud: 10 Grafik: 9 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 9