Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











FIFA 06

Playstation 2
FIFA 06
  • Genre
    Sport
  • Releasedatum
    30 september 2005
  • Utvecklare
    EA Canada
  • Antal ägare
    202
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.2 8.4

Speltest av Jambamusen

Inskickad av Jambamusen den 02/03 -06 13:15

Handling / story / vad man gör i spelet
Du börjar med att välja ditt favorit lag, sen kommer du möta ett lag med gamla stjärnor men pass upp det är väldigt svårt. Efter det kan du göra lite vad som helst till exempel göra karriärläge spela vanlig vänskapsmatch starta turnering och göra olika utmaningar som också är svåra om du tröttnar på att spela kan du alltid njuta av ett extramaterial som innehåller bland annat en intervju med Samuel Eto'o

Vad jag tycker om spelet
Jag gillar det inte! Svårt att göra mål även om man ändrar till amatör i svårighetsgrad andra kommentatorer än dom i förra FIFA spelen, utmaningarna är nästan omöjliga att klara, om du tvunget ska köpa det vänta tills nästa FIFA kommer ut är säker på att det är bättre. Helsammanfattning: Uruselt spel!

Betyg till spelet
Grafik: Dålig mörk grafik som man tröttnar på snabbt Spelkänsla: Helt kass känsla i spelet man får inte in att man spelar tv-spel utan att man ligger på en mörk fotbollsplan Ljud: Halvbra ljud som får många minus för att man blir trött på dom "nya" kommentatorerna hoppas dom gamla kommer tillbaka nästa spel Hållbarhet: Som jag sa dåligt spel som man tröttnar på eftersom det är så svårt.

Totalbetyg: 3.8 Ljud: 6 Grafik: 4 Hållbarhet: 2 Spelkänsla: 3