Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











FIFA 06

Playstation 2
FIFA 06
  • Genre
    Sport
  • Releasedatum
    30 september 2005
  • Utvecklare
    EA Canada
  • Antal ägare
    202
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.2 8.4

Speltest av Hunter

Inskickad av Hunter den 30/10 -05 16:59

Handling / story / vad man gör i spelet
FIFA 06 har allt som ett fotbollsspel bör ha. Här kan du bland annat var tränare för ett lag i karriär läget. Du är tränare i 15 år. Du kan inte börja med ett topplag som till exempel Juventus, utan kanske måste välja något annat, men efter några år om det har gått bra så kan de faktist erbjuda dig ett kontrakt. Värvar du en spelar så står det i tidningen nästa dag.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker spelet är strålande. Med översteg, snurrfinter och skottfinter är det lätt att göra bort motståndar backen. Nu kan man ju även skapa spelare. Det är ju jätte kul bara det! I karriär läget kan du även få en fråga från kansliet beroende på om du förlorade eller om du vann din match som du nyss spelade. Svarar du rätt alternativ kan du få plus i tränarsäkerhet, svarar du fel kan du få minus.

Betyg till spelet
Grafiken är i toppklass. Men man blir lite förbannad på att det bara regnar eller så skiner solen. Spelkänslan förstörs lite när motstånarna klatar ut bollen till inkast, men annars är den bra!
Ljudet är perfekt fansen på läktarna ropar till exempel Milan då det laget spelar med flera. Spelet har bara hakat upp sig en gång för mig, så den är bra den med.
Spelet måste bara köpas.

Totalbetyg: 8.5 Ljud: 9 Grafik: 8 Hållbarhet: 8 Spelkänsla: 9