Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Fantastic 4

Playstation 2
Fantastic 4
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    27 juni 2005
  • Utvecklare
    Activision, 7 Studios
  • Antal ägare
    58
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.3 7.6

Speltest av Neimert

Inskickad av Neimert den 25/08 -05 10:29

Handling / story / vad man gör i spelet
det börjar med att,Reed,Sue,Johnny,Viktor och Ben ska åka ut till rymden för att kolla på något vetenskapligt uppdrag.Men plötsligt kommer en explosion mot deras skepp och Ben som är ute i rymden får explosionen på sig och det får alla andra också.Sen vaknar dem upp igen på sjukhuset och alla har fått SUPERKRAFTER.. Reed kan stretcha sig hur långt som helst.. Sue kan göra sig osynlig.. Johnyy kan bli eld..Ben har blivit nästan som en sten han är superstark och hans hy har blivit som sten..
viktor kan skjuta EL men han låg aldrig på sjukhuset så länge för han fick inte så mycke skador.. Sue och Reed har varit ihop tidigare och viktor har nu superkrafter så han har bestämt sig för att döda reed så viktor och sue kan bli tillsammans... Nu ska du spela som: Reed sue johnny och ben. Och sen i slutet av spelaet så ska ni försöka döda viktor...

Vad jag tycker om spelet
spelet är jättebra man fångas av det och vill nästan aldrig sluta spela det superkrafterna är mycket bättre i spelat än i filmen nästan. jättebra spel mycket av spelet finns inte i filmen. sen så kan ni spela arenafight också där kan ni lära er att spela eller köra mot en massa motståndare och försöka döda så många som möjligt under en viss tid, eller bara leka om kring lite..

Betyg till spelet
Grafiken 10... grafiken är helt enstående allt känns så verkligt (inte helt verkligt :D)

spelkänsla 10.. man fångas av spelet så det nästan känns som om man var där själv

Ljud 8 .... ljudet var inte så bra men jag tyckte det var ganska bra ändå (Hyfsat)

hållbarhet 10 .... hålbarheten räcker jätte länge om ni inte spelar hela tiden förstås.. jag har fortfarande inte klarat spelet (hållbarheten är Låååååååång)

Totalbetyg: 9.5 Ljud: 8 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10