Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Family Guy

Playstation 2
Family Guy
  • Genre
    Äventyr
  • Releasedatum
    27 oktober 2006
  • Utvecklare
    High Voltage Software
  • Antal ägare
    11
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.7 7.5

Speltest av bordert

Inskickad av bordert den 14/02 -07 00:50

Handling / story / vad man gör i spelet
Det här spelet har liksom tre historier som hör ihop. Det hela börjar med att Stewies ärkefiende, Bertrum, planerar att ta över världen. Han tänker använda sig av familjen Griffins parabol-antenn, tror Stewie iallafall. Så Stewie har sönder antennen, men! Det var bara en fälla! Bertrum fick Stewie att ha sönder sin egen antenn så att han nu ska kunna fokusera på sin egen plan. Stewie måste stoppa Bertrum snabbt!
Den trasiga antennen faller ner på Peter(Stewies pappa). Han blir förvirrad och tror att en gammal tv-skådis, Ms. Belwedere, har kidnappat hans familj. (Det låter sjukt men så tror han iallafall). Nu måste Peter rädda sin familj från denna "onda" skådis.
Brian(hunden) har blivit anklagad för att ha gjort en tävlings hund gravid. Men han är oskyldig så han måste fly från polisen och hitta den verklige tjuven.

Vad jag tycker om spelet
Spelet är riktigt bra! Passar för alla, kanske bäst för Family Guy fans. Rolig humor och häftiga ställen. Man får springa runt i hela Qwaghog. Sjukhuset, hamnen, fängelset, till och med innuti Peters kropp! Och självklart mycket mer. Man får även slåss mot jätte kycklingen som gav Peter en falsk kupong för länge sen. Ni som har sett Family Guy vet nog vad jag menar. Men det är iallafall det action fyllt spel som är värt att köpa!!

Betyg till spelet
Grafik: Häftig grafik, som hämtad från serien. Kan bli lite jobbig ibland men den är bra iallafall. En 7.
Spelkänsla: Riktigt bra i början men kan bli lite tröttsamt under spelets gång. Den är bra men inte den bästa. En 7.
Ljud: Inget fel på ljudet, en klar 9.
Hållbarhet: Spelet räcker lagom långt. Kanske inte så långt men det är bara bra i det här fallet för annars hade man nog tröttnat på spelet. En 7.
Det var allt för mig, spelet är som sagt värt att köpa och man blir absolut inte besviken på det. Så, köp det!

Totalbetyg: 7.5 Ljud: 9 Grafik: 7 Hållbarhet: 7 Spelkänsla: 7