Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











EyeToy: Play 3

Playstation 2
EyeToy: Play 3
  • Genre
    Pussel
  • Releasedatum
    4 november 2005
  • Utvecklare
    SCEE London Studio
  • Antal ägare
    183
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.6 9.3

Speltest av Megadome

Inskickad av Megadome den 25/12 -05 10:37

Handling / story / vad man gör i spelet
Som många vet så använder man inte handkontroller. Man använder sin egen kropp! När du startar spelet så får du välja om du/ni ska vara 1, 2, 3 eller 4 spelare. (Detta är nytt sedan förra versionen). Är du ensam så väljer du kategori. Det finns tre kategorier: Musik, Sport, Blandat. I varje kategori finns tre huvudspel. I musik finns "Bli Bandet" "Dirigent" & "DJ". Under sport finns "Volleyboll" "Rugby/Amerikansk fotboll" & "Bowling".
Och till sist, i blandat finns: "Skönhetssalongen" "Träningsläger" & "Grabba Spöken". Kör du två eller fler finns en massa andra spel. Du kan också koppla ihop din EyeToy-kamera med dansmattor!

Vad jag tycker om spelet
Jag tyckte att det var roligt. Och när man väl ställde in kameran bra så var det både bra grafik och bra ljud.
Kameran kan vara hemskt jobbig att ställa in i rätt höjd och i rätt skärpa. Har du din tv högt upp så kan det bli problem om en lång och en kort spelar, efterssom den korta knappt kommer med i bilden. Och (tradition) så måste man naturligtvis ha ett *mycket* upplyst rum och ljusa kläder.

Betyg till spelet
Grafiken får en 10:a eftersom det var mycket bra grafik. Men kameran kan vara jobbig at sätta i rätt vinkel. Så om skärmen är helst suddig när ni spelar. Bara skruva på linsen!
Spelkänslan får 10, efterssom, ja...den är bra.
Ljudet är ganska bra, det finns musimk och röster som hörs tydligt. Så ljud får en 9:a. Och hållbarhet. Ja..... Det är extremt roligt och så, men spelar du ensam kanske det är lite för få spel. Men efterssom det är så roligt så får det ändå en 8:a.

Totalbetyg: 9.3 Ljud: 9 Grafik: 10 Hållbarhet: 8 Spelkänsla: 10