Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











EyeToy: Antigrav

Playstation 2
EyeToy: Antigrav
  • Genre
    Rollspel
  • Releasedatum
  • Utvecklare
    Sony
  • Antal ägare
    20
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.2 7.5

Speltest av Lucci

Inskickad av Lucci den 06/06 -05 23:27

Handling / story / vad man gör i spelet
Eyetoy: Antigrav är ett spel där man med armarna och huvudet styr allt som händer. Detta med hjälp av en USB-kamera som filmar en. Det går ut på att åka på en slags skateboard (hoverboard) på marken, i luften och på räcken. Den här brädan kan alltså sväva/flyga. Det finns tre olika sätt att tävla på, Style (stil), Speed (Hastighet) och Multiplayer (Med kompisarna). det finns också Tutorial (Genomgång) där du kan öva.

Vad jag tycker om spelet
Första gången jag spelade detta spel tyckte jag att Sony hade helt fel koncept. USB-kameran följer huvudrörelserna (Så kan den också läsa av var händerna är), när man svänger lutar man sig åt höger/vänster, när man ska hoppa hoppar man, när man ska ducka duckar man. Detta blev väldigt komplicerat när man inte visste hur kameran funkade i Antigrav. Men efter några åk kände jag att jag hade kontroll. Därefter blev det väldigt roligt!

Betyg till spelet
Grafiken är bara helt underbar. Man bl. a. svichar över fasader med en massa neon, över och under vattnet, jag skulle kunna ägna en hel dag åt att se på utsikten. Härligt helt enkelt! Spelkänslan är nästan ännu bättre. När man använder turbon och flyger fram över svävarbilar eller gör världens häftigaste trick blir man lyrisk! Grymt! Ljudet är däremot sämre. Rösterna är fjolliga men när man åker under en flygande bil så låter det övanför en (känns det som) SWISH! Hållbarheten vet jag inget om, eftersom jag bara har haft det i mindre en en vecka. Fast som jag sa, i början är det lätt att man ger upp. Men gör inte det, för Eyetoy: Antigrav är absolut ett väldigt bra spel!

Totalbetyg: 9 Ljud: 8 Grafik: 10 Hållbarhet: 8 Spelkänsla: 10