Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Dynasty Warriors 5

Playstation 2
Dynasty Warriors 5
  • Genre
    Rollspel
  • Releasedatum
    29 mars 2005
  • Utvecklare
    Koei, Omega Force
  • Antal ägare
    44
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.8 -

Fler fusk

Tips

Inskickat av xz40000 den 26/06 -09 12:50

Tips 1: På "Trails of Sun Ce" banan så måste man ju döda Yu Ji som har många kloner. Efter att han har skickat sina kloner på dig tre gånger och skickat Sun Jian och Da Qiao på dig så kommer det att stå "The real Yu Ji has appeared". Då om du INTE vet vem som är den riktiga Yu Ji så tar du din häst. OBS! Utan hästen funkar det här inte. Och då, försök att slå ner alla Yu Ji's tills du hittar en klon som gör så att din häst stegrar (alltså att din häst hoppar till lite). Då vet du att han är den riktiga Yu Ji och så dödar du honom.

Tips 2: På banan "Si Shui Gate" och "Hu Lao Gate" Kommer man att möta Lu Bu. Han befinner sig vid båda slottets portar. Han är otroligt stark om man inte har vältränade karaktärer. Så för att döda honom är det enklare att "fega", alltså springa bort från honom och tillbaka. Medan varje gång du är långt från honom: ladda upp din musou platta (plattan under din livs platta) och när den är full så ska du gå till honom och använda den, helst ska man ha rött liv så man gör den oftare och så att han börjar brinna. Då går hans liv bort jättesnabbt, om du har Musou rage (guld amuletten) så ska du trycka R3 och slå honom. OBS! Om Lu Bu blir helt gul: spring, annars dödar han dig på 1-10 slag. När hans "gulhet är över", fortsätt att slå honom. Gör så tills han dör.

Tips 3:Det här tipset är för dem mer kunniga om spelet. Om du tycker att dina trupper och officerare dör för snabbt så är det säkert på grund av moralen. Det är plattan längst upp vid skärmen på höger sida. Om du skippar alla vanliga soldater och attackerar alla officerare så går moralen ner för fienden och alla dina trupper för moral och de blir starkare och kan klara av mycket mer själva utan ständig hjälp. Och om du har tid så ska du förstöra alla baser på vägen, speciellt alla offensiva baser (attack baser) för dem har katapulter vid murarna och kan vara dödliga. Bara så ni vet kan ni också förstöra alla support baser. Då kan de ej ge moral till fienden.

Och om du har lågt liv men tror att du klarar en "Guard Captain" i en support bas så får du en sak som ger dig fullt liv och musou gauge (super attack plattan). Försvars baserna är till för att bränna tid, för att soldaterna där har mycket försvar (rustning). Att förstöra en bas kan ge dig moral och dina fiender förlorar moral. Men som sagt det bästa sättet är att döda officerare för då kan fienden förlora 8 i moral!

Ingen har betygsatt fusket ännu.

Kommentarer

Totalt 0 kommentarer:

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.