Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inDRIV3R

Playstation 2
DRIV3R
 • Genre
  Action
 • Releasedatum
  25 juni 2004
 • Utvecklare
  Reflections Interactive
 • Antal ägare
  375
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.6 8

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 24/12 -10 01:32

Handling / story / vad man gör i spelet
Du tar rollen som en kille som hjälper polisen att ta fast en stor biltjuv med ett stort gäng. Bli medlem i gänget och få det att se som om du är en av dem. Till sist så haffar du bossen!

Det finns även ett till spelläge, "Take a Ride". Här kör du bara omkring för skojs skull, döda folk, köra båt, köra bil o.s.v. Det finns även tre olika banor man kan köra på; Nice, Miami och Istanbul.

Vad jag tycker om spelet
När det släpptes ville jag direkt ha det, för jag tyckte att det var som GTA fast utan blod! Så jag gick och köpte det. Nu har jag klarat ut spelet många gånger. Händer att jag spelar det ibland nu för tiden också. Det är faktiskt väldigt kul med tanke på "Take a Ride"-läget.

Lite dåligt med spelet är att det finns så mycket lagg och buggar. Jag har faktiskt tänkt filma buggarna som jag hittat någon dag. För övrigt kan jag rekommendera detta spelet till de flesta och framförallt till de som är i samma situation som jag var; att inte få spela spel med blod i.

Betyg till spelet
Grafiken duger väl, men inte om man jämför med dagens spel så att säga. Det är fint och så, miljön är bra o.s.v. men det mesta är inte så värst detaljerat.
7/10

Eftersom det är ett verkligt spel med verkliga ljudeffekter och en verklig miljö, så får man rätt bra spelkänsla. Tycker även att kontrollerna till spelet är perfekta, så ett stort plus på det.
9/10

Musiken är bra i Miami, men i Nice och i Istanbull är den dryg och tråkig. Ljudeffekterna är faktiskt bra gjorda, om man skjuter lite kan man höra hur människorna skriker och om man sladdar med bilen, så hör man verkligen det.
8/10

Spelade spelet flera gånger i uppdragsläget, sen tröttnade jag på det och började spela i "Take a Ride". Jag spelade där väldigt länge. Jag spelar där fortfarande. Har tänkt på om jag ska börja om från början med uppdragen igen.
9/10

Totalbetyg: 8.3 Ljud: 8 Grafik: 7 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 9