Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inDRIV3R

Playstation 2
DRIV3R
 • Genre
  Action
 • Releasedatum
  25 juni 2004
 • Utvecklare
  Reflections Interactive
 • Antal ägare
  375
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.6 8

Speltest av Tekkennord

Inskickad av Tekkennord den 13/08 -07 13:33

Handling / story / vad man gör i spelet
Detta spel handlar om att man ska ta fast en biltjuv som har beställt snabba och starka bilar för drygt 20 mille. Du är en polis under täckmantel som heter Tanner och för att stoppa biltjuven måste du bli med i gänget som skäl bilarna för att du sedan ska få veta vem det är som beställt bilarna och haffa honom. Men gänget tar inte med dig hur lätt som helst, du måste köra och vinna ett race först och när du sedan vinner så är du med i gänget och kör vidare och vidare för att sedan få veta vem biltjuven är.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelet är näst intill perfekt och att Atari har lyckats mycket bra med grafiken för att spelet är ju rätt så gammalt men det finns en liten hake, när man är kanske mitt uppe i en polisjakt eller ett lopp eller vad som helst så kanske spelet bara helt plötsligt börjar hacka eller så stannar allt det är lite dåligt för då måste man starta om spelet och börja om igen. En liten dålig sak till är att när man ser närbilder på civila människor som kanske sitter på någon bänk i parken eller på någon stol någonstans så bara sitter dom där och rör inte en fena, dom sitter där som zombies och glor.

Betyg till spelet
Grafiken är topp verkligen världsklass för att spelet är så gammalt så ser man ansikterna och ögonfärgerna och allt och bilarna är jätte coola varesig dom är krockade eller inte. Det är så verkliga skador på bilen, slirar man in i en stolpe så får den en in buckling på den sidan, samma sak med motorhuven och bakluckan.

Spelkänslan kan inte få något annat än en tia för att den är bara för bra, det känns jätte coolt när man kör och går, fast det är ju lite roligare att köra än att springa eller gå.
Men Tanner är väldigt stelbent, han lutar sig inte lite när man springer åt höger eller vänster och han har samma rörelser hela tiden.

Ljudet är mycket mycket bra, slir ljuden är väldigt verkliga och motor ljuden fast bilarna låter ganska lika men så är det på rätt så många spel. Rösterna är kända personer jag kommer inte ihåg nu vad dom hette fast det är ju häftigt med ganska kända skådespelares röster.

Hållbarheten är väldigt bra, om du har klarat hela spelet och du tycker att du inte har något att göra så är det ju bara att trycka på take a ride så får du köra helt fritt i alla någon av dom tre städerna Nice, Miami och Istanbul. Men alla tröttnar ju någon gång. Ps spelet har gått ner i pris mycket sedan det släpptes så nu är det jätte billigt på www.prisjakt.nu

Totalbetyg: 9.8 Ljud: 9 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10