Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Dragon Ball Z: Sagas

Playstation 2
Dragon Ball Z: Sagas
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    22 mars 2005
  • Utvecklare
    Avalanche Software
  • Antal ägare
    12
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.2 8.5

Speltest av magi_olof

Inskickad av magi_olof den 19/04 -06 22:54

Handling / story / vad man gör i spelet
Du spelar som olika karaktärer, t ex Son-Goku, Piccolo och Trunks. Det går ut på att man ska slå så många gubbar som möjligt, och är man tillräckligt bra så får man komma till Boo. Boo är en demon som är den allra bästa motståndaren. När du klarat av honom så har du klarat av spelet. Spelet innehåller handlingen i Dragonball-böckerna nr 17-42. Det är en fördel om du har läst dem, men det är inget måste.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelet är bra, men de förklarar väldigt dåligt hur och vad man ska göra. Jag körde fast i spelat flera gånger och då var det väldigt svårt att få hjälp av Kame-Sennin (den person som hjälper dig under spelet). Men i övrigt är spelet nästan felfritt. Men det drar ändå ner betyget en bit att hjälpen är nästan obegriplig.

Betyg till spelet
Jag gav spelet ganska bra betyg eftersom att det är ett bra spel man inte tröttnar på. Det är roligast att spela som Trunks eftersom att han är den enda som har ett riktigt vapen. De andra kan skjuta laser ur händerna, till och med barnen! Jag rekommenderar spelet till alla, ska du bara köpa ett spel, köp det här!

Totalbetyg: 8.5 Ljud: 10 Grafik: 8 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 7