Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Dragon Ball Z: Budokai 3

Playstation 2
Dragon Ball Z: Budokai 3
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    19 november 2004
  • Utvecklare
    Dimps Corporation
  • Antal ägare
    233
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.5 8.7

Speltest av FFmaster

Inskickad av FFmaster den 06/07 -06 00:16

Handling / story / vad man gör i spelet
Dragonball Z Budokai 3 (DBZB3) är ett fighting spel där man kan vara över 40 olika karaktärer, alla från serien, böckerna och Dragonball GT.
Spela Dragon Universe (Story mode) med alla huvud karaktärer, där kan du fightas mot onda skurkar som Vegeta, Frieza, Cell och Majin Buu, du kan också samla på alla 7 dragonballs, hitta nya pengar, attacker ock tekniker med mera.
Eller spela Dueling där du kan spela mot en polare eller en CPU för att testa din styrka.
Eller varför inte testa tournamet (turnering) där upp til åtta spelare får delta på skoj, eller kör 1-player om du vill vinna zenie (pengar).
Så finns det också Practice som sista fight alternativ, om du börjar bli lite rostig eller om du vill testa en ny attack eller en teknik, så är detta perfekt!

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker utan tvekan att detta är ett jätte roligt spel, faktiskt en av mina favoriter.
Att det finns så mycket och göra innan det tar slut (om det ens kan ta slut) är ett stort plus!
Spela som karaktärer som du tycker är starka, coola, roliga, söta och skoningslösa.
Gör den ultimata karaktären genom att ge den attacker och tekniker och köp även nya skills i skill shop (OBS! det är i skill shop som du ger din gubbe attacker).
Klara Dragon Universe med alla spelbara karaktärer om du fortfarande har energi kvar och bli den som inte låter någon oskyldig dö i händerna på en skurk.

Betyg till spelet
Grafik: Grafiken är inte något datoriserad eller omgjord, det är som om skaparen gjorde den direkt från bilderna, något som är ett riktigt stor plus.
Grafiken till denna spel är värd en 10:a!
Spelkänsla: Spelkänslan är något av en världsklass, när du gör en attack (vi säger att du gör en "kamehameha") så känner du nästan din egen kraft rusa mot motståndaren.
Ibland kan man inte låta bli att hoppa upp från soffan, sängen eller vad man nu sitter på och ropa t.ex SUPER KAMEHAMEHA och härma karaktärens rörelser, alltså en solklar 10:a
Ljud: Ljudet är minst sagt underbart, särskilt intro musiken.
Ljudet passar in över allt, i striderna, vid pratstunderna, när man flyger omkring i Dragon Universe, till attackerna och karaktärernas röster, en 10:a till ljudet med!
Hållbarhet: Till sist hållbarheten, ja man kan ju ge den en 10:a direkt för spelet är ju nästan oändligt långt och man tröttar ALDRIG på fighterna så hållbarheten får en snabb men jätte bra 10:a
Slutresultat: 10/10 är det betyg jag ger spelet, allt jag skrev här är jätte kul så jag rekommenderar verkligen detta spel, värt pengarna, KÖP DET!
Hej då så länge!

Totalbetyg: 9.8 Ljud: 9 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10