Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Dragon Ball Z: Budokai 3

Playstation 2
Dragon Ball Z: Budokai 3
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    19 november 2004
  • Utvecklare
    Dimps Corporation
  • Antal ägare
    233
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.5 8.7

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 25/08 -05 10:26

Handling / story / vad man gör i spelet
I Dragonball Z boudokai 3 kan man spela på olika ställen.
Man kan möta sin kompis eller com. Om man spelar i DU vinner man gubbar så man kan vara dem på andra ställen.
Man börjar i DU med kid Gohan, Goku, Tien, Yamcha, Krillin, Piccolo. Spelet bygger på Mangan så om man läst alla mangor förstår man rätt snabbt hur man gör. Nästa alla karaktärer från Dragonball finns med till och med Saibaman som inte spelar så stor roll i mangan. Man lär sig mästra ultimat attacker och Death move tex ka-me-ha-me-ha och Spirit ball. När man har klarat alla i DU måsste man döda kid buu med Spirit ball för att fortsätta med DU. I world turnement vinner man zenie som man med kan finna i DU. För zenie köper man skills och karaktärer.

Vad jag tycker om spelet
Spelet bygger som sagt på den kända Mangan Dragonball och är ett bra spel. Men man lär sig inte så fort att mästra attackerna och trixen. Det är bra att man kan flyga men lite dåligt att man inte kan springa och hoppa. Men det är ett bra spel för manga älskare. Alla kända attacker är med och det är ju bra. Tex bomber DX som Nappa använder och Ka-me-ha-me-Ha som Son-Goku använder. Men där är en hel del nya också. Det kostar runt 499:- men det är värt varenda krona.

Betyg till spelet
Grafiken är inte i världsklass. Tex strecken på musklerna är inte så snyggt men attackerna och omgivningen är bra. En 6:a.

Spelkänslan är ganska svår att förstå. Det tar långt tid att förstå så det kan vara en bra idé att träna med Kami så man lär sig alla som teleport och ki. En 8:a.

Ljudet är jätte bra. Fågel kvitter och vinden som susar hörs ganska värkligt. Dem pratar också under spelets gång. En 10:a.

Hållbarheten är bra. Det tar ganska långt tid att klara till 100%. Och utan minnes kort går det inte att klara för allt går inte då. Det är lite svårt när man ska hitta allt. En 9:a

Totalbetyg: 8.3 Ljud: 10 Grafik: 6 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 8