Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Disney's Extreme Skate Adventure

Playstation 2
Disney's Extreme Skate Adventure
  • Genre
    Barn
  • Releasedatum
  • Utvecklare
  • Antal ägare
    15
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.9 8

Speltest av dannepanne

Inskickad av dannepanne den 13/04 -08 19:38

Handling / story / vad man gör i spelet
I detta spel kan du bli världens bäste skejtare!
Välj din bräda eller tar du kanske svävarbrädan eller kanske barkbiten? Välj du!

I detta spel kan du spela som mer än hälften av alla populära Disneyklassiker såsom karaktärerna från Toy Story, Lejonkungen eller varför inte Tarzan? Välj vem du ska vara eller gör en egen mänsklig karaktär med egen bräda egna kläder och egen kroppsstorlek! Allt genom spelet så vinner du kläder, brädor, pokaler, banor, karaktärer och massor av erfarenhet! I spelet kan du även skejta på de kända platserna som djungeln i Tarzan, Andys rum från Toy Story eller kanske den läskiga grav platsen i Lejonkungen? Välj Själv!

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelet är enormt roligt för både den yngre och den mycket äldre personen.

Spelet är verkligen avstressande och oerhört kul. Det bästa tänkbara tidsfördrivet för alla! Spelet har väldigt bra grafik speciellt i staden där till exempel Mcdonalds finns och en biograf där scener från klassiska Disney filmer ständigt spelas upp.

Betyg till spelet
Grafiken är bra som sagt på grund av den lilla staden som finns och även bortom staden. I djungeln till exempel så ser man och märker stora trädrötter som slingrar sig ut från träden och man ser små vattenfall med sprakande vattendroppar.

Spelkänslan är stor. När du skejtar uppe på den där byrån och mister greppen med brädan så är det som du själv vill skrika i farten ner mot golvet.

Ljudet ger jag en 7a. Man hör glädjeropen av ett avklarat trick och det speciella och extra bra är att hela tiden när du skejtar så är det bra och känd musik som spelas i bakgrunden!

Hållbarheten är också bra. När man väl har skaffat detta spel så krävs det nästan en bomb för att få dig från teven!

Totalbetyg: 8 Ljud: 7 Grafik: 9 Hållbarhet: 8 Spelkänsla: 8