Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Disgaea 2: Cursed Memories

Playstation 2
Disgaea 2: Cursed Memories
  • Genre
    Rollspel
  • Releasedatum
    3 november 2006
  • Utvecklare
    Nippon Ichi Software
  • Antal ägare
    7
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
10 10

Fler fusk

Tips

Inskickat av Fuska-nu den 10/10 -09 09:19

Svårt att träna? Det här tipset gör det enkelt och snabbt att gå upp i Level.

Gå till Kapitel 4-3 "Red Water". Skicka ut en karaktär att döda alla necos. Se till att inte döda Beast master bara. Skicka Adell eller någon som kan kasta åtminstone 5-6 rutor till den geo panel i toppen av skärmen, och skicka också den personen som du vill träna och vänta där geo paneln finns (uppåt till höger).
  När du dödat alla necos, fortsätt avsluta turerna tills du är nöjd. Jag rekommenderar, om karaktären är i Level 50, att du gör Beast mastern i ungefär Level 140. Kom ihåg: Bra Equipment är ett måste. Få Adell att ha sönder geo paneln och få honom att stå där den var. Flytta då karaktären du vill träna så att den står bredvid honom och låt Adell kasta den personen. Se till att avsluta turen!
  Så när kastar Adell karaktären till andra sidan där Beast master är, flytta dig bakom den. Om du är en svärdskaraktär och Beast masterns svaghet är vind, använd Hurricane Slash. Eller andra karaktärer med elementala attacker. Anfall inte med endast vapen och använd specialattacker som t ex Blade Rush.

Även om Level skillnaden är stor är din chans att döda honom 80% om du är bakom honom. Om du inte lyckas döda Beast mastern, kom ihåg att ha karaktärer som är svagare än honom som du kan lura bakom honom, och försök igen. Jag dödade en Level 2000 Beast master med Rozalin i Level 130, fullt Equippad med eyewears och med hennes bästa pistol.

Ingen har betygsatt fusket ännu.

Kommentarer

Totalt 0 kommentarer:

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.